Homepage  / Știri / Televiziune

Schimbări în grila Pro 2. Serialul „Tânăr și neliniștit” își schimbă ora de difuzare

Schimbări în grila Pro 2. Serialul „Tânăr și neliniștit” își schimbă ora de difuzare

de Redactia Tvmania

Update 24 mai 2021: Pro 2 a difuzat pe 17 mai ultimul episod din „Tânăr și neliniștit”. Postul a decis să oprească difuzarea celebrului serial american și înlocuirea lui cu un serial turcesc ce îl are ca protagonist pe Can Yaman.

 

 

După o pauză de patru ani, când nimeni nu se mai aștepta, trustul Pro a readus pe micile ecrane îndrăgitul serial „Tânăr și neliniștit”.  La patru ani de la difuzarea ultimului episod, producția a revenit în luna decembrie un sezon nou, 23, la Pro 2 (episoade difuzate la americani in perioada 2010-2011), iar acum, din 12 februarie, trustul va schimba ora de difuzare a serialului de la 15.00 la 16.00. 

În caz că nu vă mai aduceți aminte: în septembrie 2014, serialul era mutat de la Pro TV la Acasă. Apoi, pe 30 decembrie 2015, a ieșit și din grila Acasă, după aproape 20 de ani de prezență continuă pe micile ecrane românești. O decizie care a generat atunci un val de nemulțumire din partea telespectatorilor fani.

 „Tânăr și neliniștit” reînnoit pentru încă patru sezoane

Serialul american a fost reînnoit de postul CBS pentru încă patru sezoane (ultimul cu difuzare 2023-2024), așa că seria va prinde aniversarea de 50 de ani, scrie Entertainment Weekly. Soap-ul este unul dintre cele mai populare pe categoria sa, așa că prelungirea nu a fost o surpriză, totuși este neobișnuit să fie extins pentru o așa mare perioadă deodată.

„Ultima dată când altă soap opera era pe primul loc în audiențe, Ronald Reagn era președinte, iar Zidul Berlinului era încă în picioare. Este o realizare extraordinară”, a spus președintele diviziei de divertisment a CBS. Luna aceasta, se împlinesc și 40 de ani de când Eric Braeden s-a alăturat show-ului, în rolul lui Victor Newman.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton