Homepage  / Nu rata!

Schimbări în programul ProTV: Astăzi, „Las Fierbinți” începe cu o oră mai târziu

Schimbări în programul ProTV: Astăzi, „Las Fierbinți” începe cu o oră mai târziu

de Redactia Tvmania

Joi seară, de la 20:00, Pro TV va difuza, în direct, meciul din Europa League dintre Steaua și Villarreal. Partida se vede și la Dolce Sport 1.

fotbal

Acum 11 ani, Steaua întâlnea Villarreal în optimile de finală ale Cupei UEFA. Diseară, de la ora 20:00, Steaua se duelează din nou cu spaniolii în meciul transmis de Pro TV. La începutul lui martie 2005, pe stadionul Ghencea, 30.000 de suporteri erau pregătiți să susțină echipa roș-albastră. Totul a fost amânat pentru 24 de ore din cauza unei ninsori abundente. În 2005, Steaua a fost eliminată de spanioli în returul de pe El Madrigal, scor 2-0, după o remiză albă (0-0) pe stadionul Ghencea.

Villarreal este, în prezent, pe locul 4 în Spania, fiind neînvinsă. Adversara Stelei a reușit inclusiv un egal pe terenul lui Real Madrid.

Din cauza meciului, „Las Fierbinți” începe la altă oră

În consecință, introducerea în program a meciului de fotbal va face ca serialul „Las Fierbinți” să își schimbe ora de difuzare și să înceapă astfel la ora 22.00 și nu la 20.30. Totodată, fanii serialului „Atletico Textila” trebuie să aștepte până săptămâna viitoare pentru un nou episod, potrivit postului tv.

În continuare, după meci, episodul cu numărul 3 din sezonul 10 din „Las Fierbinți” și Știrile Pro TV de la ora 23.00, telespectatorii Pro TV vor putea urmări, de la ora 23.30, două episoade din „Doi bărbați și jumătate” (episoadele 21 și 22 din sezonul cu numărul 11), precum și ultimele episoade din „Prison Break”, programate de la ora 00.30.

Celentano se apucă diseară de scris o lucrare științifică

În episodul din această seară, inspirat de fotbalul de calitate, Dorel va face tot posibilul să devină un antrenor de fotbal de succes. Inevitabil, admiratoarele nu vor întârzia să apară în momentul în care află ce meserie de succes va îmbrățișa acesta.

primarul-vasile-las-fierbinti

La primărie, lucrurile ating un nivel superior de intelectualitate. Primarul Vasile își dorește să publice o lucrare științifică pentru zilele mai sumbre. Omul său cel mai de încredere, Robi, va fi însărcinat să îi comunice profesorului de limba română din localitate detalii despre lucrare, despre conținut și titlu. Singura problemă este că informația ajunge la urechile lui Celentano, care se va apuca el de scris.

Diseară, de la ora 22:00, telespectatorii vor afla cum va reacționa Vasile în momentul în care Celentano îi va face această ofertă de nerefuzat, dar și pe cine va ajunge Dorel să antreneze.

Te-ar putea interesa și:

1. Ce se întâmplă în noile episoade „Las Fierbinți” și „Atletico Textila”

2. Nou la Pro TV: „Jocuri de celebritate” cu Bobonete, Strunilă și Ipate

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton