Homepage  / Televiziune

Schimbări la Antena Stars. Ce se întâmplă cu emisiunea „Reală by Ana Morodan”

Schimbări la Antena Stars. Ce se întâmplă cu emisiunea „Reală by Ana Morodan”
6

de Andra Stana,

Emisiunea pregătită de Ana Morodan pentru Antena Stars a avut premiera pe 26 februarie 2022. După ce influencerul a fost pusă sub control judiciar, reality show-ul „Reală by Ana Morodan” a dispărut din grila postului de televiziune. Ce a decis postul TV în ceea ce privește emisiunea Anei Morodan.

Antena Stars a scos de pe post emisiunea „Reală by Ana Morodan”. Schimbarae s-a petrecut pe 29 martie, imediat ce s-a aflat că polițiștii i-au deschis vedetei dosar pentru pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Reality show-ul ajunsese la sezonul 2 și era pe post de luni până joi, de la ora 21.00. Potrivit Fanatik, emisiunea nu va mai reveni la Antena Stars, deși era filmat deja tot sezonul.

Schimbări la Antena Stars. Ce se întâmplă cu emisiunea „Reală by Ana Morodan”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Mai percis, pe 28 martie a fost difuzat ultimul episod al reality show-ului „Reală by Ana Morodan”, scrie libertatea.ro. De atunci, pe paginile oficiale ale emisiunii, pe Facebook, pe Instagram, nu au mai fost adăugate informații noi. În schimb, fanii cer lămuriri.

„Ce se întâmplă? Iar s-a amânat emisiunea sau ați schimbat iar ora? Ori e din cauza problemelor juridice ale Anei ?! Off..tare dezamagită sunt ! ?”, este mesajul scris pe Instagram una dintre fanele emisiunii.

Ana Morodan e plasată sub control judiciar

Ana Morodan va fi cercetată sub control judiciar. În următoarele 30 de zile este obligată să meargă periodic la poliţie şi nu are voie să părăsească țara. Dacă dosarele vor ajunge în instanţă şi va fi găsită vinovată de comiterea celor trei infracţiuni, Ana Morodan riscă de la amendă până la 5 ani de închisoare, potrivit stirileprotv.ro.

„Contesa Digitală” a negat că a consumat droguri, precizând că greșeala ei a fost să conducă cu permisul suspendat. După ce a fost testată preliminar pentru alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele au ieşit pozitive. „Eu nu am consumat şi nu am luat niciodată droguri, am o reţetă de la medic care conţine benzotamina şi atât”, a spus Ana Morodan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton