Homepage  / Știri

Schimbări la „IComedy”: Ioana Blaj, asistentă tv?

Schimbări la „IComedy”: Ioana Blaj, asistentă tv?

de Redactia Tvmania

Deşi s-a zvonit că Icomedy va dispărea din grila Antena 1, postul a confirmat că filmările sunt în plină desfăşurare, iar Mikey Hash, Şerban Pavlu, Cătălin Bordea, Vlad Drăgulin, Vlad Corbeanu, Daniel Buzdugan & Co pregătesc o serie de surprize începând cu ediția din 22 noiembrie, cu rubrici şi personaje noi.

Fiecare ediție a show-ului de la Antena 1 va avea, din 22 noiembrie, câte un invitat special care va prezenta emisiunea alături de Mikey Hash.

Și tot de la această dată, la show-ul prezentat de Mikey Hash se va promova un alt gen de asistentă tv, anume asistenta inteligentă.

“Am avut un casting și am ales două tinere actrițe. Una dintre ele este Ioana Blaj”, a declarat Mikey Hash. Ioana Blaj este cunoscută publicului îndeosebi din reclamele la o importantă companie de telefonie mobila.

Ce înseamnă o asistentă inteligentă ne lămurește tot el: “De exemplu, ne va corecta atunci când vom face greșeli gramaticale. Ne va fi frică de ele”.

UPDATE:

Ioana Blaj a precizat pentru Paginademedia.ronu face parte din proiectul „IComedy”.

„Nu voi face parte din emisiunea iComedy și nu am semnat niciun contract în acest sens”, a anunțat Ioana Blaj. „În momentul acesta eu sunt canalizată pe proiectele la care am filmat toată vara și pe ceea ce urmează să filmez, după castingurile pe care le-am dat în vară. Este vorba de o producție Libra Film, o producție HBO și două producții Media Pro”, a mai precizat actrița.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton