Homepage  / Știri / Televiziune

„Te cunosc de undeva!” 2022. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 17

„Te cunosc  de undeva!” 2022. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 17
7

de Andra Stana,

„Te cunosc de undeva!” revine cu cel de-al 17-lea sezon, ce va avea premiera sâmbătă, 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

[toc]

Cele mai noi informații

UPDATE, 2 mai 2022: Prima ediție a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, a fost câștigată de cuplul Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, cu o transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller.

Spectaculosul joc al transformărilor a început în forță în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au deschis în forţă spectacolul transformărilor, aducându-i pe scena Te cunosc de undeva! pe Loredana şi Zdob şi Zdub, Paula şi Maria i-au adus pe rockerii italieni de la Maneskin în faţa juraţilor, în vreme ce Emi şi Cuza s-au transformat în Connect R şi Smiley, cu a lor piesă Rita. Ana şi Monica Odagiu au făcut spectacol cu interpretarea Telephone, a lui Lady Gaga & Beyonce, în timp ce Pepe s-a confruntat cu… el însuşi, adus pe scena Te cunosc de undeva! de către Carmen Chindriş şi Romică Ţociu. Anisia şi Ionuţ au făcut un show de zile mari cu transformarea în Boggie Wonderland, iar Jazzy Jo şi Zarug i-au lăsat pe toţi fără cuvinte cu transformarea în Freddie Mercury şi Montserrat Caballé. Spectacolul transformărilor a fost închis de către Alexia şi Dima, cu o transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller, moment cu care şi-au adjudecat şi marele premiu al serii.

Ce e nou la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 17

Începând cu ediția din 2022 a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, echipa de prezentatori nu va mai fi formată din Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Și asta pentru că, la finalul anului trecut, colaborarea actorului cu Antena 1 a ajuns la final.

Așa cum am anunțat deja, Cosmin Seleși nu va mai prezenta noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Totuși, zvonurile referitoare la plecarea lui de la Antena 1 au apărut în urmă cu ceva vreme, după ce acesta a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar și la „Protevelion”.

În 2022, cel care îl va înlocui pe Cosmin Seleși și va prezenta „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, este… Pepe.

Adriana Trandafir, noul profesor de actorie

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie. Aceasta le va împărtăşi concurenţilor „Te cunosc de undeva!” 2022 din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului.

Crina Mardare, noul profesor de canto

În 2022, Crina Mardare se alătură echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de canto. Unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, le va dezvălui concurenților „Te cunosc de undeva!” 2022 din secretele pe care ea le-a descoperit de-a lungul timpului.

Pepe va prezenta „Te cunosc de undeva!” alături de Alina Pușcaș

La începutul anului, Antena 1 a decis cu cine îl va înlocui pe Cosmin Seleși. Astfel, noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” este Pepe. La sfârșitul lui 2021, trustul INTACT a decis să nu îi mai prelungească contractul actorului. Cel mai probabil, vestea nu i-a picat foarte bine lui Cosmin Seleși, care prezenta show-ul transformărilor încă de la debut, de pe 17 martie 2012.

La scurt timp, actorul a putut fi văzut de telespectatori la postul concurent, Pro TV, unde a apărut împreună cu trupa sa, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ulterior, el a filmat și pentru Protevelion. Imediat, Antena 1 a purtat negocieri pentru noul prezentator al emisiunii. Producătorii show-ului au ales un coleg celebru pentru Alina Pușcaș, dar și pe cineva familiarizat cu emisiunea. 

Pepe a fost concurent la „Te cunosc de undeva”, dar a stat și la masa juriului. Îl plus, el a câștigat două sezoane ale show-ului: sezonul 3, respectiv sezonul 4.

pepe-te-cunosc-de-undeva-8-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine sunt concurenţii de la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 17

În sezonul 17, juriul „Te cunosc de undeva!” rămâne neschimbat. Astfel, la masa juriului se vor afla Ozana Barabandea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și, nu în ultimul rând, Aurelian Temișan.

În ceea ce privește concurenții show-ului de la Antena 1, noul sezon aduce schimbări. De această dată, aceștia vor participa în cuplu la show-ul tranformărilor.

Maria Buză și Paula Chirilă

Actrița și cântăreața Maria Buză va face duet cu co-prezentoarea „Xtra Night Show”. Nu va fi pentru prima oară când Paula Chirilă se va afla pe scena de la „Te cunosc de undeva!”.

Ana Odagiu și Monica Odagiu

O altă pereche de la „Te cunosc de undeva!” vor forma surorile Odagiu. Ana a participat la “Megastar”, dar și într-un sezon anterior din „Te cunosc…” (în 2014). Pe Monica o știți din „Pariu cu viață”, ea a făcut parte din trupa LaLa Band.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim

Alți doi membri din LaLa Band, Alexia Țalavutis și Dima Trofim formează și ei un cuplu în noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Alexia Țalavutis este actriță, cântăreață, dansatoare și prezentatoare de emisiuni de radio. Va face echipă cu artistul și omul de televiziune Dima Trofim, scrie fanatik.ro. Vă reamintim că pe Dima l-ați mai văzut la „Te cunosc de undeva” și în 2016.

Jazzy Jo și Zarug

Tot cuplu vor face și Jazzy Jo, pe care ați văzut-o la „X Factor” și Zarug, unul dintre foștii concurenți de la „Asia Express”.

Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton

Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton vor fi şi ei o echipă în noul sezon „Te cunosc…”. Amândoi comedianți cunoscuți, Ionuț Rusu și Anisia Gafton își doresc să arate publicului că au și alt talent. Cei doi vor lupta pentru marele premiu al emisiunii “Te cunosc de undeva”, în valoare de 15.000 de euro.

Romică Țociu și Carmen Chindris

Romică Țociu şi Carmen Chindris vor participa împreună în sezonul 17 „Te cunosc de undeva!”. Romică a câștigat sezonul precedent al emisiunii. Atunci, a făcut pereche cu Adriana Trandafir. De această dată, va forma un cuplu pe scena de la „Te cunosc” cu cântăreața Carmen Chindris.

Potrivit fanatik.ro, Țociu ar fi refuzat să prezinte emisiunea alături de Alina Pușcaș.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu

Penultimul cuplu din show-ul Antena 1 este format din Florin Ristei și Ilona Brezoianu. Juratul de la X Factor și colega lui, actriță și comediant, vor lupta să primească note mari din partea juriului. Cei doi fac echipă și la X Factor. Ilona Brezoianu poate fi urmărită și în weekend, la „Neatza”.

Emi și Cuza de la „Noaptea Târziu”

Emi și Cuza de la „Noaptea Târziu” formează ultimul cuplu de artiști din noul sezon „Te cunosc de undeva”.  Pe numele lor adevărate Iulian-Adrian Popescu și Emanuel Popescu, aceștia s-au numărat printre concurenții „Asia Express”. Ei au ajuns chiar până în marea finală a show-ului. Emi și Cuza sunt vloggeri și cântăreți, devenind cunoscuți pentru parodiile realizate.

„Te cunosc de undeva!” 2022, programul de difuzare

Show-ul Te cunosc de undeva! revine pe 30 aprilie cu cel de-al 17-lea sezon, la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 20:00. Duminica emisiunea este în reluare de la ora 14.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton