Homepage  / Știri

Schwarzenegger îşi caută o iubită de 20 de ani

Schwarzenegger îşi caută o iubită de 20 de ani

de Redactia Tvmania

Divorţul dintre Arnold Schwarzenegger (65 de ani) şi Maria Shriver (56 de ani) e aproape de finalizare, iar thedailybeast.com are detalii noi despre culisele despărţirii dintre cei doi.

 

Maria i-ar fi cerut lui să se mute din casă, pentru că nu era sigură dacă vrea sau nu divorţul şi i-a cerut doar o despărţire de probă, scrie site-ul. Dar actorul a refuzat, aşa că ea a fost cea care s-a mutat la un hotel, unde era vizitată de copiii lor.

 

Arnie a refuzat şi să continue terapia de cuplu după prima şedinţă, spunându-i unui apropiat „Cred că lucrurile se vor rezolva cu Maria, dar în caz contrar îmi caut o iubită de 20 de ani”.

 

Altă sursă dezvăluie că Shriver nu ar fi cerut divorţul dacă Schwarzenegger îşi accepta vina şi mergea în continuare la terapeut: „Îl iubea cu adevărat. Căuta o dovadă de implicare, pentru a se întoarce la el, dar a fost incapabil să i-o ofere”. Iar copiii celor doi stau de partea mamei: Patrick îşi spune pe Twitter „Patrick Shriver”, iar fetele lor se tem că Arnie vrea să le folosească într-o campanie de reabilitare a propriei imagini.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton