Homepage  / Știri

Schwarzenegger voia să fie milionar încă din copilărie

Schwarzenegger voia să fie milionar încă din copilărie

de Redactia Tvmania

Starul de 65 de ani a avut o copilărie dificilă într-un orăşel din Austria, dar asta nu i-a afectat dorinţa de a deveni bogat şi a conduce maşini rapide, a mărturisit el, citat de FemaleFirst.co.uk.

“Am zis că vreau să fac milioane de dolari şi nu am fost prea atent la faptul că puţini oameni chiar reuşesc să facă asta”, a explicat Arnie.

“Lucrurile nu se întâmplă din greşeală, se întâmplă dacă eşti determinat total şi dacă crezi în soarta ta. E ceva spiritual. Voiam să fiu bogat şi să am cea mai rapidă maşină şi chestii de-astea. Până la urmă, asta e o prostie, dar când eram tânăr, era un obiectiv important”, a adăugat el.

“Terminatorul” – care îi are pe Katherine (23 de ani), Christina (21 de ani), Patrick (19 ani) şi Christopher (15 ani) cu fosta soţie Maria Shriver, precum şi pe Joseph (14 ani), cu fosta menajeră Mildred Baena – mai spune că nu s-a lăsat niciodată învins de greutăţile întâmpinate.

“Nu m-am gândit niciodată la sărăcie. După ce am terminat-o cu bodybuilding-ul, mi-am zis că acum vreau să fiu un star la Hollywood”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton