Homepage  / Știri

Scorsese îl vrea pe Rupert Grint în rol de gangster

Scorsese îl vrea pe Rupert Grint în rol de gangster

de Redactia Tvmania

Martin Scorsese a declarat că l-ar vrea pe starul din „Harry Potter” într-un rol de gangster într-unul din filmele sale şi a insistat asupra faptului că acesta ar putea avea parte de acelaşi succes ca şi Leonardo DiCaprio, scrie orangenews.co.uk.

Rupert Grint, în vârstă de 21 de ani, care l-a jucat pe Ron Weasley în toate filmele „Harry Potter”, a terminat filmările pentru ultima producţie a seriei.

În paralel cu rolul care l-a făcut celebru, Grint a mai apărut în pelicule independente, cum ar fi „Driving Lessons” sau „Cherrybomb”.

Scorsese l-a sfătuit pe Rupert să accepte o varietate de roluri de răufăcător pentru a demonstra fanilor că este capabil să iasă din tiparul Ron Weasley şi să urmeze exemplu lui DiCaprio, care a reuşit să întoarcă spatele rolurilor romatice la începutul carierei sale.

„Cred că Rupert a făcut un rol foarte bun in Harry Potter. În multe scene el a făcut tot spectacolul.(…) Trebuie să joace un rol complet în afara zonei lui de confort în următorii ani. Să joace un gangster, un poliţist corupt, un copil cu deficienţe. Eu sunt interesat să lucrez cu el. Nu văd nicio problemă în a-l lua pentru rolul unui gangster. Este un tânăr foarte talentat,” a spus Scorsese.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton