Homepage  / Știri

Scorsese şi DiCaprio colaborează din nou

Scorsese şi DiCaprio colaborează din nou

de Redactia Tvmania

Regizorul Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio, unul dintre favoriţii legendarului cineast, vor colabora din nou pentru un remake al peliculei “The Gambler”, din 1974, în care James Caan interpretase rolul principal, potrivit Moviefone.com.

Scenarist va fi William Monahan, care a mai lucrat cu cei doi pentru filmul “Cârtiţa”, laureat cu Oscar în 2007. În prezent, Scorsese a terminat filmările pentru „Hugo”, care debutează în noiembrie, e pe cale să încheie şi documentarul „George Harrison: Living in the Material World”, despre legendarul membru Beatles, şi se pregăteşte de adaptarea romanului „Tăcerea”, de Shusaku Endo.

Scorsese şi DiCaprio ar fi trebuit să colaboreze şi pentru pelicula „Wolf of Wall Street”, însă doar ultimul a rămas implicat în proiect.

Primul „The Gambler” a fost regizat de Karel Reisz şi este inspirat de o povestire a lui Dostoievski. James Caan a jucat rolul unui profesor de engleză din New York, împătimit al jocurilor de noroc, care ajunge să fure bani de la propria mamă, îşi trădează iubita şi îl convinge pe unul dintre studenţii săi să piardă intenţionat un meci de baschet.

Deşi restul distribuţiei şi o dată de începere a filmărilor încă nu au fost anunţate, filmul va marca o revenire pentru Scorsese în peisajul new-yorkez care s-a regăsit în mai toate filmele sale din anii ’70.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton