Homepage  / Televiziune

Scrisoarea pe care i-a citit-o Elwira lui Mihai Petre la Asia Express. Toată lumea a izbucnit în lacrimi. „Mă termină emoțional”

Scrisoarea pe care i-a citit-o Elwira lui Mihai Petre la Asia Express. Toată lumea a izbucnit în lacrimi. „Mă termină emoțional”
10

de Roxana Mirea,

Concurenții de la Asia Express au ajuns în Israel, iar prima zi a fost de-a dreptul emoționantă. Aceștia au citit scrisorile pe care le-au scris în Iordania pentru partenerii lor. Toate au fost pline de emoție și sentimente sincere. Totuși, în momentul în care Elwira a citit scrisoarea pentru Mihai Petre, la Asia Express, nimeni nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Scrisoarea pe care Elwira i-a citit-o lui Mihai Petre la Asia Express

Scrisorile pe care concurenții și le-au scris la Asia Express au fost pline de sentimente sincere, iar lacrimile au fost cu greu înfrânate. Totuși, scrisoarea care a emoționat pe toată lumea peste măsură a fost cea pe care Elwira i-a scris-o lui Mihai Petre.

Vizibil emoționată, Elwira s-a așezat lângă Irina Fodor și, de la primele cuvinte pe care le-a citit, a izbucnit în lacrimi.

„Cu două luni în urmă, am accesptat să venim aici. Niciodată nu m-am gândit că asta o să fie aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastră poate să fie și mai puternică. Timpul pe care l-am petrecut aici mi-a arătat că suntem uniți, doar nu aș accepta niciodată aventura asta cu altcineva. Tu ești motorul meu, tu-mi dai siguranță, putere de a lupta mai departe. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Tu faci ca fiecare zi să fie mai bună. Tu mă faci să râd și, uneori, să plâng. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc. Ești un soț și un tată extraordinar. Mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România.

Am trecut împreună prin multe momente grele și prin multe momente frumoase, mereu împreună. Sunt sigură că împreună putem muta munții. Mă faci să fiu o femeie împlinită, fericită. Tu mă faci să mă simt frumoasă și puternică în fiecare zi. Fără tine nu aș rezista. Cu 20 de ani în urmă mi-ai scris: „Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”. Te iubesc!”, a citit Elwira Petre, printre lacrimi.

Scrisoarea-pe-care-i-a-citit-o-Elwira-lui-Mihai-Petre-la-Asia-Express-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Scrisoarea Elwirei a emoționat pe toată lumea la Asia Express

Mihai Petre nu și-a putut stăpâni lacrimi în timp ce Elwira citea scrisoarea.

Tot ce descria ea acolo, era practic o siteză a unei vieți. Cea mai mare parte din viața noastră și cele mai mari realizări le-am avut împreună”, a spus Mihai Petre.

În plus, nu doar Elwira și Mihai Petre au plâns, dar și ceilalți concurenți.

La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă mai abțin. M-a emoționat foarte tare. În primul rând m-a emoționat ea. Felul în care a citit a demonstrat clar că era fix ceea ce simțea. Felul în care îl vede pe Mihai și relația asta dintre ei m-au emoționat”, a dezvăluit Emi.

A fost destul de emoționant și îi felicit pentru relația asta frumoasă pentru că sunt o familie frumoasă, un cuplu fericit”, a spus și Cuza.

Știe că nu suport să o văd când plânge, iar ea plânge mereu. Nu suport să o văd plângând. Mă termină emoțional orice moment în care simt că Elwira este într-o situație mai grea sau când îmi amintesc de copii. Ăsta e un punct sensibil pentru mine și nu-mi vine să cred că nu pot să stăpânesc”, a zis Mihai Petre.

Sursa Foto: Antena 1, Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton