Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scutirea de carantină în Hong Kong a lui Nicole Kidman a provocat supărări

Scutirea de carantină în Hong Kong a lui Nicole Kidman a provocat supărări

de Ioana Maria,

Aflată la Hong Kong săptămâna trecută pentru filmările la serialul Amazon „The Expats”, Nicole Kidman (54 de ani) nu a fost supusă regulilor stricte de izolare ale orașului, ceea ce i-a atras criticile localnicilor, scrie deadline.com. 

 

Conform publicațiilor locale, Nicole Kidman a zburat din Sydney la Hong Kong cu un avion privat pe 12 august, iar în aceeași săptămână a fost văzută la cumpărături prin oraș. Această excepție s-a produs în condițiile în care majoritatea persoanelor care intră în Hong Kong sunt supuse unei carantine obligatorii de 21 de zile într-un hotel, indiferent de statutul lor referitor la vaccinare. 

 

De asemenea, Australia face eforturi, în prezent, să țină sub control un nou focar al variantei Covid Delta, iar marile orașe au impus măsuri de izolare pentru a reduce înmulțirea cazurilor. În același timp, mulți rezidenți din Hong Kong nu au reușit să călătorească peste hotare de aproape doi ani. 

După reacțiile care nu au întârziat să apară, Biroul pentru comerț și dezvoltare economică a publicat o declarație prin care confirmă că actriței australiene i s-a acordat „permisiunea de a călători la Hong Kong cu o scutire de carantină” și că munca ei la filmări „este propice funcționării și dezvoltării atât de necesare ale economiei Hong Kongului”, potrivit South China Morning Post. 

 

Unii rezidenți din Hong Kong și-au exprimat însă pe rețelele de socializare nemulțumirea față de această scutire. „Avem rezidenți din Hong Kong care nu se pot întoarce dacă nu sunt vaccinați (și, chiar și atunci, sunt supuși la 2-3 săptămâni de carantină), dar Nicole Kidman poate intra, pur și simplu? Este dezgustător!”, a scris un utilizator pe Twitter. 

 

Nicole Kidman este producător executiv al serialului Amazon „The Expats”, prin compania ei Blossom Films, însă deocamdată nu s-a confirmat dacă va și juca în serial. Serialul „The Expats”, care va avea șase episoade, este ecranizarea cărții „The Expatriates”, de Janice Y.K. Lee. Serialul este regizat de cineasta de origine chineză Lulu Wang (al cărei film, „Rămas-bun” / „Farewell”, a câștigat Globul de Aur în 2020), care este și scenaristă și producător executiv. Deadline a solicitat comentarii de la reprezentanții Amazon și de la cei ai lui Nicole Kidman, dar deocamdată nu a fost formulat vreun răspuns. 

Moment important pentru piața media mondială

După ce WarnerMedia și Discovery au anunțat că fuzionează într-o companie (încă fără nume) care va depăși Netflix ca mărime, astăzi, Amazon a făcut oficial faptul că achiționează Studiourile MGM. 

Studiourile MGM, legendare în producția de filme, au un catalog uriaș, care include peste 17.000 de ore de conținut TV, dar și peste 4000 de filme, din care fac parte francize celebre, precum filmele cu James Bond și Rocky, dar și titluri moderne, ca serialele „Povestea slujitoarei’ și „Vikingii’.

Afacerea, cea mai importantă achiziție în materie de divertisment făcută până acum de gigantul Amazon, înseamnă că acesta le va putea oferi curând abonaților săi, prin Prime Video, o librărie de conținut substanțial mărită, o mișcare esențială dacă vrea să păstreze pasul cu rivalii săi, Netflix, Disney+ sau nou înființata companie Discovery-WarnerMedia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton