Homepage  / Știri / Televiziune

Se anunță o nouă emisiune de dating din toamnă. O fostă concurentă „Survivor” va fi gazda show-ului

Se anunță o nouă emisiune de dating din toamnă. O fostă concurentă „Survivor” va fi gazda show-ului

de Andreea Borcilă,

Majda Aboulumosha, concurenta care a participat la emisiunile „Ferma Vedetelor” (PRO tv) și „Survivor” (Kanal D), va fi gazda celui mai nou proiect marca PRO 2. Din toamnă, telespectatorii vor putea viziona „Femeia alege”, un show de dating, fiind vorba despre prima producție proprie a stației din ultimii ani. 

Solicitările pentru modificarea postului PRO 2 a avut loc în ședința Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) marți, anunță Paginademedia.ro. Acesta va avea mai mult conţinut local. 

Show-ul de dating care va apărea în această toamnă „este un proiect în dezvoltare”, a precizat Adelina Sandu, reprezentant Pro TV în şedinţa CNA.

În cifre, Pro 2 (fostul Acasă TV) va avea 21% producţie proprie şi 79% producţii audiovizuale ale altor producători.

„Eu garantez pentru acest show, pentru că este mai mult decât un show TV, este despre realitate și despre iubire și despre emoție, tot ce contează în viața asta”, conform Protv.ro

Majda a explicat:

Vedeta a avut diverse apariții în seriale și telenovele, cum ar fi personajul Lenți, sora lui Sile din telenovela „Regina” (2008), Yvonne în serialul „Aniela” (2009) și Nadira în „Iubire și onoare” (2011). 

De altfel, Majda Aboulumosha a participat și în al doilea sezon al emisiunii „Survivor”, în primăvara acestui an. Înainte de asta, Majda a apărut și în cadrul show-ului „Ferma Vedetelor”, apoi a prezentat timp de doi ani o emisiune la Antena Stars.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton