Homepage  / Galerie foto

Se anunță o toamnă veselă la Disney Channel și Disney Junior

Se anunță o toamnă veselă la Disney Channel și Disney Junior

de Redactia Tvmania

Luna octombrie vine cu noi aventuri la Disney Channel și Disney Junior.

Violetta: Călătoria (Disney Channel: 24 octombrie)

În această lună, aveţi șansa să vizionați un documentar extraordinar ce prezintă parcursul Violettei, fenomenul îndrăgit de copiii din întreaga lume. Filmul prezintă și imagini din culisele celui mai important turneu al anului 2015.

 

Prințesa Stea contra forțelor răului (Disney Channel: zilnic)

Noua comedie animată debutează pe 12 octombrie şi urmărește aventurile Prințesei Stea pe planeta Pământ, pe măsură ce încearcă să își protejeze bagheta magică de forțele răului din Univers, alături de noul ei bun prieten, Marco Diaz.

 

Cele mai bune prietene oricând (Disney Channel: din 1 noiembrie)

Vi le prezentăm pe Shelby şi Cyd, cele mai noi bune prietene de la Disney Channel. După ce un experiment realizat la ora de ştiinţa dă gres, cele două adolescente dobândesc abilitatea de a călători în timp oricând doresc sau chiar fară să îşi propună acest lucru.

 

Clinica veterinată a Plușicăi (Disney Junior: din 19 octombrie)

Doctoriţa Plusica are o nouă îndeletnicire… ea ajută animalele de companie! Alăturaţi-vă Pluşicăi în ”Clinica Veterinară a Pluşicăi”, ce include episoadele difuzate în premieră pe parcursul a două saptămâni, în cadrul cărora fetiţa devine o mică doctoriţă veterinar. De la căţei, la căpriţe …doctorița le ajută pe toate cu aceeaşi bucurie.

Sofia Întâi (Disney Junior: din 17 octombrie)

Prinţesa s-a întors! Este reîntoarcerea pe care o aşteptaţi cu toţii. Aflaţi în sezonul 3 din Sofia Întâi ce aventuri magice o aşteaptă pe aceasta și pe prietenii ei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton