Homepage  / Vedete / Vedete străine

Se căsătoresc! Gabriel Soto a cerut-o de soție pe Irina Baeva

Se căsătoresc! Gabriel Soto a cerut-o de soție pe Irina Baeva

de Redactia Tvmania

Nici scandalurile, nici criticile negative nu l-au împiedicat pe Gabriel Soto să o ceară pe Irina Baeva de soție.

Logodna a fost anunțată de cei doi pe rețelele de socializare, deși Soto i-a dat inelul în luna octombrie a anului trecut. Mai exact pe 25.10.2020 așa cum arată postarea actriței.

Cererea a avut loc în cadrul unei cine romantice organizată de Soto, chiar de ziua Irinei.

„Am spus da”, a scris  Irina Baeva alături de  o fotografie unde este surprins inelul.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by IRINA BAEVA (@irinabaeva)


Cei doi au declarat în exclusivitate pentru People en Espanol:

„Suntem fericiți!”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Angel Estrada Jim (@angelestradajim)


Le-a luat mai bine de doi ani pentru a ajunge la împlinirea cu care se laudă astăzi și pe care cuplul o apreciază:

„Ne cunoaștem și mai mult ca indivizi, ca persoane și mergem înainte”, spunea Soto în septembrie pentru People en Espanol.

„Am trcut prin atât de multe lucruri încât tot ce au făcut toți a fost să ne unească mai tare”, a conchis acesta.

Cuplul nu exclude nici posibilitatea de a deveni părinți, conform unor declarații oferite de Irina pentru TVyNovelas la începutul anului:

„Dumnezeule! Așa cum a spus și Gabriel în trecut facem eforturi (râde). Ne dorim un copil, avem planuri, dar toate vin la timpul lor, Dumnezeu le potrivește  perfect. Acum ne bucuram de prezent și de tot ce ne oferă viața. Vom vedea în viitor ce urmează”, a spus Irina.

 

Irina Baeva și Gabriel Soto s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Vin iubiri neașteptate”. Chiar în perioada în care filma pentru această producție, Soto a anunțat public că va divorța de Geraldine Bazan, femeia cu care forma o relație de 10 ani și alături de care are 2 fete.  Ziariştii mexicani au spus că motivul despărţirii lui Gabriel ar fi fost actriţa Irina Baeva, de care s-ar fi îndrăgostit nebuneşte la filmările telenovelei, veste confirmată ulterior de Geraldine într-un vlog. 

După divorţ, Gabriel a recunoscut în emisiunea El gordo y la flaca’ că a înşelat-o pe Geraldine, fosta sa parteneră de viaţă.

„E o mamă minunată şi o femeie puternică, care mi-a suportat multe. Am fost imatur în această relaţie şi am făcut multe greşeli, printre ele şi infidelităţi’.

După ce întreg anul 2018 s-a speculat relația pe care cei doi o au, Gabriel și Irina au decis să își anunțe public relația pe rețelele de socializare la începutul anului 2019. 

Prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram Gabriel și Irina le-au urat fanilor „Multă iubire în 2019”.  Cuplul a împărtășit pe aceeași rețea de socializare mai multe fotografii din vacanța pe care au petrecut-o în Acapulco, acolo unde au sărbătorit și trecerea dintre ani la acel moment și locul în care în 2020 Soto a cerut-o de soție pe Irina. 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton