Homepage  / Știri / Televiziune

Se încing spiritele la „Survivor România”! Zanni începe războiul împortiva Elenei Marin

Se încing spiritele la „Survivor România”! Zanni începe războiul împortiva Elenei Marin

de Redactia Tvmania

Lupta abia acum va începe la „Survivor România”! Începând de joi, 13 mai, noi ediții incendiare vor fi difuzate la Kanal D.  

Spiritele se aprind în arena din Republica Dominicană. Jocurile de culise încep să prindă contur, prima discuție surprinsă în cadrul videoclipului postat în mediul online fiind în tabăra Războinicilor. 

Se pare că un Războinic s-ar fi aliat cu tabăra Faimoșilor! Cel care face aceasta dezvaluire este nimeni altul decat favoritul publicului! Albert Oprea susține ca Sorin Puscasu, cel care l-a denigrat si l-a acuzat timp de 11 saptamani, ar fi facut o alianta cu Faimosii:”Impreuna cu Faimosii a incercat sa ma puna pe mine jos, sa rada de mine….”

Zanni nu se lasă! Faimosul  de la „Survivor România” o atacă dur pe Elena Marin

Elena Marin și Ștefan Ciuculescu au fost urmăriți de Zanni și Sebastian Chitoșcă în timp ce purtau un dialog în tufișurile din junglă.

Este pentru a doua oară când Elena este „urmărită” de Zanni prin junglă. Discuția lor a fost întreruptă de apariția coechipierilor, iar aceasta n-a apucat să-și termine ideea:

„În momentul în care nu este acel om și știi să vorbești cu băieții foarte urât de ea și o jignești…”. Imediat Zanni a reacționat dur și i-a acuzat că mint: „ De ce mințiți, mă? El tace că știe că tu ești penibilă și de asta tace”.

Chiar în urmă cu câteva zile, după ce a fost ales favoritul publicului în echipa Faimoșilor, la „Survivor România”, Zanni a ținut să-și avertizeze coechipierii că adevărata luptă pentru supraviețuire abia acum începe.

Elena Marin, nominalizată de Zanni la Survivor România

În  cadrul consiliului de eliminare de duminica trecută, Zanni a propus-o spre eliminare pe Elena Marin, deși a mărturisit că nu ar fi vrut să-i acorde acest vot.

 „Cucu și Andreea sunt doi oameni care merită a doua săptămână așa cum au meritat toți încrederea și susținerea noastră. Nu văd că ar fi correct să votăm Andreea sau Cucu, chiar dacă Andreea nu a demonstrat destul de multe pe traseu. Ștefan nu va primi votul meu pentru că este sincer. E inconștient, de-asta îmi place de el. Pentru că Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, pentru că se simte puternică pentru că susține nilte porcării, Elena o să primească votul meu”, a mai spus Zanni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton