Homepage  / Articole

Se întoarce Spartacus pe micile ecrane!

Se întoarce Spartacus pe micile ecrane!

de Redactia Tvmania

Rolul celebrului gladiator este jucat de australianul Liam McIntyre în „Spartacus: Răzbunarea”. Al doilea sezon al serialului începe la HBO pe 6 aprilie.

 

După moartea prematură a actorului galez Andy Whitfield, care a pierdut lupta cu cancerul pe 11 septembrie 2011, la vârsta de 39 de ani, producătorii serialului l-au distribuit în rolul principal pe Liam McIntyre.

 

Pe parcursul celor opt episoade ale noului sezon, gladiatorul adună o armată formată din sclavi răzvrătiţi pentru a zgudui Roma din temelii, însă va fi nevoit să aleagă între dorinţa de răzbunare şi binele oamenilor săi. Lui i se vor alătura Manu Bennett (Crixus), Peter Mensah (Oenomaus), Nick Tarabay (Ashur) şi Dustin Clare (gladiatorul Gannicus din prequel-ul „Spartacus: Zeii arenei”).

 

Lucy Lawless revine în rolul Lucreţiei, iar romanii pun supravieţuirea văduvei pe seama zeilor, care i-au acordat darul profeţiei. „Spartacus: Răzbunarea” are premiera pe 6 aprilie, urmând să fie difuzat de HBO în fiecare vineri, de la ora 22.00. Producătorii serialului şi-au anunţat încă din toamna trecută intenţia de a realiza şi sezonul al 3-lea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton