Homepage  / Articole

Se lasă cu dezvăluiri în “Iubire şi onoare”

Se lasă cu dezvăluiri în “Iubire şi onoare”

de Redactia Tvmania

Pe 2 februarie, când postul  Acasă împlineşte 13 ani de existenţă, în episodul din telenovela “Iubire si onoare” au loc dezvăluiri emoţionante, iar secrete bine ascunse sunt pe cale sa fie descoperite, lucru care va influenţa relaţiile dintre personaje şi destinul acestora.

.

Amir (Radu Vâlcan) este profund afectat de cele întamplate în urmă cu cinci ani, este dezamăgit de familia lui şi îi reproşează Ilincăi (Mădălina Drăghici) că i-a omorat copilul. Ilinca încearcă să-l convingă pe Amir să redevină cel care a fost cândva şi pentru a-l motiva îi mărturiseşte ca sora lui, Noor (Cristina Ciobănaşu) trăieşte.

“Au fost secvenţe cutremuratoare aş putea spune. Am intrat atât de bine în situaţie, încât simţeam că mă doare tot corpul, că mi se taie genunchii. Este un moment cheie în poveste, iar conţinutul este plin de substrat… doi oameni care par străini, doi oameni care au să-şi reproşeze lucruri, doi oameni pe care îi despart secrete şi multă durere, dar îi uneşte o mare iubire.”, povesteste Mădălina Draghici.

“Nu mi-a fost greu pentru ca în zilele dinaintea filmarii deja eram cu gândul la secvenţă, mai greu mi-a fost să ies din acea stare”, spune Radu Vâlcan.

În Emiratul Beled el Noor, Carmen (Adela Popescu) se adaptează stilului de viaţă al femeilor arabe aşa cum se pricepe ea mai bine.

“Mai degrabă femeile arabe se adaptează lui Carmen. Pentru ea nimic nu este prea mult, exagerat şi oricum trecerea aceasta în timp o găseşte pe Carmen mult mai efervescentă şi la fel de plină de viaţă asemenea culorii pe care o are la păr. Nu are scrupule când vine vorba de Amir, din punctul ei de vedere mai are doar un hop să ajungă unde îşi doreşte”, comentează Adela Popescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton