Homepage  / Articole

Se lasă cu încă o nuntă în „Gossip Girl”

Se lasă cu încă o nuntă în „Gossip Girl”

de Redactia Tvmania

Leighton Meester (foto st) va fi o mireasă pe cinste... în „Gossip Girl”. Vedeta de 25 de ani va avea parte de o nuntă regală în episodul 100, filmat recent, în care îi va spune „Da” Prinţului Louis (Hugo Becker). Vestea şi mai bună pentru fanii producţiei, dincolo de episodul aniversar, care promite să fie unul special, e că atât producătorii, cât şi reprezentanţii studiourilor Warner au dat de înţeles că va fi şi un al şaselea sezon al serialului, potrivit EW.com.

Toate informaţiile au apărut recent, în urma petrecerii prilejuite de filmarea episodului cu numărul 100, la care producătorul executiv Joshua Safran a explicat că: „Nu ne-a spus nimeni să terminăm povestea, pentru că acesta ar fi ultimul sezon. Aşa că nu tratăm ultimul episod (din sezonul cinci, n.r.) în acest mod”.
Pe de altă parte, Leighton Meester, care o joacă pe Blair Waldorf în „Gossip Girl”, a dat de înţeles că nunta cu Prinţul Louis ar putea foarte bine să nu pună capăt tuturor intrigilor amoroase care o au în centru:

„Dacă e o relaţie care aş vrea să aibă succes ar fi cea cu Dan (Penn Badgley, n.r.). În mod egoist, pentru că ador să lucrez cu el. Altfel, Blair e logodită cu un prinţ, ce ar putea fi mai frumos? Dar apoi îţi dai seama că basmul nu e 100% perfect”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton