Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Se laudă cu noul iubit! Irina Rimes a publicat primele fotografii cu David. „Mon doudou”

Se laudă cu noul iubit! Irina Rimes a publicat primele fotografii cu David. „Mon doudou”
6

de Andra Stana,

Irina Rimes, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, a publicat primele imagini cu iubitul ei. Alături de fotografii, vedeta de 30 de ani a scris un mesaj emoționant dedicat acestuia. Irina Rimes se poate lăuda cu o lungă carieră muzicală și cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Totodată, piesele cântate sau compuse de ea se bucură de un real succes. Irina are foarte mulți fani în mediul online. Astfel, ea este urmărită pe Instagram de peste 700.000 de persoane.

Toată lumea o știe pe Irina Rimes, îi ascultă piesele, însă puțini știau despre relația amoroasă pe care o are. Frumoasa cântăreață a trecut printr-o căsnicie eșuată și prin alte relații de dragoste, iar acum și-a găsit fericirea alături de David.

Recent, artista a postat mai multe fotografii, pe contul ei de Instagram, cu actualul partener, alături de un mesaj emoționant, scrie wowbiz.ro.

Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine😍 😂Joyeux anniversaire, mon doudou🤗je t’aime ❤️ @david_goldcher”, a scris Irinei Rimes.

Se laudă cu noul iubit! Irina Rimes a publicat primele fotografii cu David (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Reacția fanilor la fotografiile cu Irina Rimes și noul iubit

Urmăritorii Irinei din mediul online i-au urat toate cele bune cântăreței, lăsându-i doar mesaje de apreciere:

Ador cum Irina a spus că a găsit pe cineva cu care privește în aceeași direcție, dar în prima poză ambii se uitau în părți diferite!!

Ne bucurăm și noi pentru tine!!!

Sunteți superbi

Awwww 🥺 sunteți niște scumpi 🧚 la multi ani Daviiiddd

Când mă gândesc că iubirea nu are limite… Pot spune că voi sunteți un exemplu!”, sunt câteva comentariile primite în mediul online.

Ce planuri de viitor și-au făcut Irina Rimes și noul iubit

În perioada următoare, vor bate clopote de nuntă pentru Irina Rimes și iubitul ei, David. Artista a dezvăluit că vrea să facă nunta. Mai mult, a mărturisit că petrecerea va avea loc în România. Totodată, artista spune că își dorește și să devină mamă.

Irina Rimes și David Goldcher s-au cunoscut pe perioada pandemiei. Artista l-a cunoscut atunci când a luat decizia să părăsească România pentru a lucra la noul album. Așa a ajuns în Franța și și-a cunoscut actualul iubit.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: ce-i cu copilul ăsta?! Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici”, a declarat Irina Rimes.

Sursa foto: Instagram

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton