Homepage  / Seriale coreene

O soră geamănă?! Regizorul Hwang Dong Hyuk lucrează la sezonul al doilea din „Squid Game”

O soră geamănă?! Regizorul Hwang Dong Hyuk lucrează la sezonul al doilea din „Squid Game”

de Mioara Tronaru,

După ce și-a omorât aproape toate personajele în primul sezon din „Squid Game”, în cel de-al doilea, am putea vedea o neașteptată „soră geamănă”, a declarat regizorul-scenarist Hwang Dong Hyuk, pentru Deadline.

Chiar dacă serialul coreean „Squid Game” a ieșit din atenția publicului, încă mai adună premii. Până acum, a strâns un palmares impresionant chiar și pentru o producție occidentală: 27 de trofee și alte 34 de nominalizări. Ultimele au venit la recentele PGA Awards (Producers Guild of America Awards care s-au decernat pe 19 martie 2022), și au fost din nou ocazia perfectă pentru presă pentru a mai afla amănunte despre sezonul al doilea.

Într-un interviu pentru Deadline, regizorul serialului „Squid Game”, Hwang Dong Hyuk, a recunoscut: „Lucrăm pentru sezonul al doilea”.

Dar… cam puține amănunte a avut amabilitatea să ne dea: „Vor fi câteva jocuri mai bune. Asta-i tot ce vă pot spune. Încă mai adun idei pentru sezonul al doilea și fac schițe. Încă nu am început să scriu”, recunoaște Hwang Dong Hyuk.

Întrebat care dintre personajele care au dispărut în primul sezon s-ar putea reîntoarce în al doilea, regizorul a spus: „Nu se mai întoarce nimeni. Majoritatea dintre persoanje sunt moarte”. Dar a adăugat apoi: „Poate Sae Byuk (Jeong Ho Yeon) ar putea avea o soră geamănă. Așteptăm și vedem”.

Este vorba despre imigranta nord-coreeană, care a câștigat inimile tuturor, dar care și-a pierdut viața în finalul serialului. Despre ea se știa până acum că nu are decât un frate mai mic, singurul cu care a reușit să treacă granița dintre cele două țări, și nu fusese vorba niciun moment de vreo soră.

O revoluție în industria televiziunii

Tot la PGA, celebrul regizor Steven Spielberg a evocat succesul neașteptat al serialului coreean „Squid Game” și nu a ezitat să declare că acesta a revoluționat industria televiziunii.

„Cu ceva vreme în urmă, vedete locale atrăgeau cinefilii în cinematografe. Astăzi, este interesant să observăm că actori necunoscuți pot avea roluri principale în seriale și chiar în filme”, a spus celebrul regizor, adăugând că succesul „Squid Game” a „schimbat complet ecuația” industriei divertismentului.

Constatarea făcută de cineast a pornit și de la alte hit-uri internaționale, precum „La Casa de Papel” (Spania) sau „Lupin” (Franța), două dintre cele mai mari succese ale Netflix-ului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton