Homepage  / Vedete / Vedete străine

Se pare că actrița Robin Wright s-ar fi căsătorit în secret

Se pare că actrița Robin Wright s-ar fi căsătorit în secret

de Redactia Tvmania

Robin Wright (52 de ani pe 8 aprilie) și prietenul ei Clement Giraudet au fost surprinși împreună purtând același inel, pe degenul cu pricina.

 

Vedeta din „House of Cards” și partenerul ei, Clement Giraudet, au fost văzuți prima oară alături la un meci pe stadionul Parc des Princes în septembrie 2017 și un pic mai târziu la Paris Fashion Week. Apoi, cei doi au reapărut la în capitala Franței, cu inelele de degete.

După cum a aflat „Page Six”, Clement Giraudet și Robin Wright și-au petrecut împreună și vacanța de iarnă, la Squaw Valley, o stațiune de schi din Tahoe City, California. Zvonurile sunt că relația dintre cei doi datează încă din mai 2017, când amândoi au fost la Festivalul de la Cannes.

Robin Wright a mai fost căsătorită cu Dane Witherspoon (din 1986 până în 1988) și cu Sean Penn (din 1996 până în 2010, cu care are doi copii, un fiu – Hopper, 24 de ani, și o fiică – Dylan, 26 de ani). A mai avut o relație cu actorul din „X-Men”, Ben Foster. Cei doi au anunțat logodna în ianuarie 2014, au rupt-o în noiembrie și s-au împăcat în ianuarie 2015 înainte de a se separa definitiv în august.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton