Homepage  / Știri

Se pregăteşte „Jurnalul lui Bridget Jones 3”

Se pregăteşte „Jurnalul lui Bridget Jones 3”

de Redactia Tvmania

Al treilea film din seria cu Renée Zellweger în rolul principal a primit undă verde, după ce vedetei i s-a spus că nu va mai trebui să se îngraşe, ca la primele două pelicule, relatează FemaleFirst.co.uk.

Continuarea la povestea femeii de 30 şi ceva de ani cu ghinion în dragoste şi o pasiune pentru sticlele de vin şi „găleţile” de îngheţată a fost în discuţii o bună perioadă, însă totul a depins de Zellweger, care nu voia să se mai îngraşe pentru acest rol.

Actriţa de 41 de ani nu a mai avut rezerve în privinţa rolului după ce a primit asigurări că nu va trebui să câştige în greutate. „A aflat că nu trebuie să mai fie grasă. A urât să facă asta în ultimele două filme”, a declarat o sursă.

Ea va intra din nou în pielea personajului titular, iar colegii de platoul Colin Firth (Mark) şi Hugh Grant (Daniel) vor apărea şi ei în partea a treia.

„Colin abia aşteaptă un al treilea film”, a spus un apropiat al acestuia. „Crede că va fi un film excelent în care să-şi înfigă colţii după tot succesul cu «Discursul regelui» (pentru care Firth a luat Oscarul pentru rol principal, noaptea trecută, n.r.)”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton