Homepage  / Cinema

Se pregătește un nou film cu Garfield, iar Chris Pratt îl va „interpreta” pe celebrul motan

Se pregătește un nou film cu Garfield, iar Chris Pratt îl va „interpreta” pe celebrul motan
4

de Mioara Tronaru,

Chris Pratt, actorul din „Gardienii galaxiei” și „Jurassic World”, va fi vocea lui Garfield, leneșul motan iubitor de lasagna, creat de Jim Davis.

Se pare că Chris Pratt este unul dintre cei mai doriți în lumea animației. După ce a făcut parte din distribuțiile filmelor din seria Lego, a Pixar-ului „Tot înainte” și a câștigat castingul pentru Super Mario, actorul își va trece în CV și viitoarea adaptare după „Garfield”, 

motanul cel mai leneș și mai iubitor de lasagna din benzile desenate. Până acum, titularul vocii lui Garfield, în primele filme care l-au avut drept personaj principal pe acesta, a fost Bill Murray.

O echipă de Oscar

De noul film se va ocupa societatea de producție Alcon Entertainment (responsabilă și de „Blade Runner 2049”), iar distribuția va fi asigurată de Sony Pictures. 

Drepturile asupra adaptărilor după personajul creat în 1978 de Jim Davis, au fost achiziționate de la acesta, care va fi și producător executiv al noului film. David Reynolds, nominalizat la Oscars pentru „În căutarea lui Nemo”, și Mark Dindal („Chicken Little”), se vor ocupa de scenariu, respectiv regie. Cei doi cineaști au mai colaborat deja la „Împăratul vrăjit”.

Chris Pratt are opt proiecte în lucru

Chris Pratt nu prea are timp să se plictisească, actorul are opt proiecte în lucru. 

„Jurassic World: Dominion”, în care își reia rolul îmblânzitorului de dinozauri Owen Grady, și „Thor: Love and Thunder”, în care va fi din nou Peter Quill / Star-Lord, sunt deja în stadiul de post-producție și sunt așteptate pe marele ecran anul viitor.

Alte trei producții, animația „Untitled Illumination Entertainment Project” (în care va fi vocea lui Mario), serialul „The Terminal List” și așteptata continuare „Guardians of the Galaxy Vol. 3”, sunt în stadiul de filmări.

În plus, pe lista de așteptare, are alte trei proiecte: „Cowboy Ninja Viking”, „Garfield” și „The Guardians of the Galaxy Holiday Special”.

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

sursa poze Hepta

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton