Homepage  / Cinema

Se pregătește „Wonder Woman 2”. Cine credeți că se va întoarce în poveste? Atenție, spoiler!!!

Se pregătește „Wonder Woman 2”. Cine credeți că se va întoarce în poveste? Atenție, spoiler!!!

de Redactia Tvmania

După imensul succes comercial, DC Comics a început deja tratativele pentru partea a doua din „Wonder Woman”, chiar dacă filmul este încă pe ecrane. „Vogue” a strâns toate amănuntele care se știu până acum despre filmul cu Gal Gadot.

Povestea se va derula în altă perioadă istorică. După ce a pus punct Primului Război Mondial, Wonder Woman va ajunge rapid în timpul Războiului Rece, mai exact în ultimii ani ai acestuia.

Chris Pine se va întoarce… Cu toate că i-am deplâns cu toții moartea, se pare că actorul a cucerit suficiente inimi și printre spectatori pentru a avea dreptul să apară și în partea a doua. Nu se știe cum va face, dacă, pe modelul Jon Snow, va fi înviat, sau va fi vorba numai despre niște flashback-uri, dar actorul care l-a interpretat pe pilotul Steve Trevor se va întoarce și în „Wonder Woman 2”.

Și, bineînțeles, se va întoarce și regizoarea Patty Jenkins. Nu a fost făcut încă un anunț oficial, dar Patty Jenkins este pe primul loc pentru a regiza partea a doua. Aceasta a declarat că nu era sigură dacă vrea să continue, dar apoi:

„Când am adormit, am avut o epifanie. Băi, ai unul dintre cele mai tari personaje din toate timpurile și îți place foarte mult, o distribuție de vis, la dispoziția ta. Ești nebună?”.

Gal Gadot va fi plătită cumsecade. Se știe deja că actrița care a interpretat personajul Wonder Woman nu a luat decât 300 de mii de dolari, mult sub cât încasează bărbații pentru un rol principal de supererou. Așa că acum, actrița își negociază slariul pentru partea a doua.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton