Homepage  / Articole

Se râde cu lacrimi la „Stand-up Café”

Se râde cu lacrimi la „Stand-up Café”

de Redactia Tvmania

Dacă e sâmbătă seara, e comedie la HBO. Dan Badea, Dragoş Pop, Patricia Nedelea şi Adrian Cucu, protagoniştii „Stand-up Café”, n-au nevoie decât de un microfon pentru a stârni valuri de râsete şi aplauze.

.

TIMPUL TRECE, GLUMELE RĂMÂN. În luna octombrie, Dan Badea, Dragoş Pop, Patricia Nedelea şi Adrian Cucu împlinesc doi ani de „Stand-up Café”.

TIMPUL TRECE, GLUMELE RĂMÂN. În luna octombrie, Dan Badea, Dragoş Pop, Patricia Nedelea şi Adrian Cucu împlinesc doi ani de „Stand-up Café”.

Producţia originală HBO România a ajuns în prezent la sezonul al 4-lea. Experienţa acumulată de comicii de stand-up Dan Badea, Dragoş Pop, Patricia Nedelea şi Adrian Cucu îşi spune cuvântul, iar poantele lor au devenit tot mai amuzante o dată cu trecerea timpului.

„Publicul român creşte cu noi şi noi creştem cu el. E o legătură foarte frumoasă şi am pornit la drum împreună. Unii dintre spectatori sunt adevăraţi fani ai genului, ştiind poate mai bine ca noi show-ul cel mai nou al cuiva, astfel încât nu ai cum să-i păcăleşti dacă <> o poantă, ceea ce e foarte bine”, explică Dan Badea, care străbate ţara şi face show-uri de stand-up în fiecare zi în alt oraş – programul său poate fi găsit pe danrobertbadea.blogspot.com.

Când nu apare la HBO, colegul său, Adrian Cucu, joacă în piese de teatru şi „aşteaptă” să facă film. El crede că 70% dintre telespectatori „sunt degeaba. Eu fac ce fac pentru cei care se simt în acel 30%”.

Cât despre Dragos Pop şi Patricia Nedelea, aceştia spun, mai mult în glumă, că se ocupă cu filatelia şi, respectiv, consumul de sushi, pictura de peşti şi compunerea poeziilor de dragoste când nu sunt pe scenă, de unde deducem că stau mai mult pe acasă.

Prestaţiile celor patru comici, care îşi găsesc inspiraţia în viaţa de zi cu zi, au ajuns şi pe internet, ceea ce nu poate decât să-i bucure, chiar dacă, spune Dan Badea, „nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl are publicul la un show live”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton