Homepage  / Seriale / Seriale americane

Se reîntorc vampirii. Serialul „Vampire Academy” ar trebui să ajungă pe micile ecrane în 2022

Se reîntorc vampirii. Serialul „Vampire Academy” ar trebui să ajungă pe micile ecrane în 2022

de Redactia Tvmania

Producătoarea Julie Plec va adapta pentru televiziune seria de romane „Vampire Academy”, semnată de Richelle Mead, scrie Deadline. Julie Plec este o „specialistă” în vampiri. După ce a fost ani de zile showrunner la „Vampire Diaries” (care-a fost difuzat și la noi, de Diva), apoi a creat spin-off-ul „The Originals” și cel mai nou spin-off, „Legacies” (disponibil în România pe HBO GO), Julie Plec este pregătită pentru „Vampire Academy”.

Saga literară, scrisă de Richelle Mead și compusă din șase volume publicate între 2007 și 2010, va fi adaptată pentru platforma Peacock (care aparține de NBC Universal). Nu este prima adaptare, povestea a fost obiectul unui film din 2014. Cu Zoey Deutch („The Politician”) și o foarte tânără Claire Foy (înainte de „The Crown”), filmul „Vampire Academy” a fost un eșec. Nu s-a mai pus problema de vreo continuare și părea că povestea va rămâne pe rafturile bibliotecilor.

Dar acum, vampirii au primit o nouă șansă. Producătoarea Julie Plec și actrița Marguerite MacIntyre vor fi coscenaristele și showrunner-ele noului serial.

„Când am semnat noul contract cu Universal Television, m-au întrebat ce proiect am vrut să-l fac dintotdeauna și nu am reușit până acum. Iar răspunsul meu a fost imediat: «Vampire Academy»”, a declarat Julie Plec.

„Vampire Academy” o are în prim-plan pe Rose, o adolescentă pe jumătate vampir care se antrenează pentru a deveni gardianul unui vampir, la St. Vladimir’s Academy.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton