Homepage  / Articole

Se schimbă perechile la „Dansez pentru tine”

Se schimbă perechile la „Dansez pentru tine”

de Redactia Tvmania

Vineri, 9 noiembrie, cea de-a treia ediţie din acest sezon "Dansez pentru tine"– emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania –, va fi marcată de două schimbări în ceea ce priveşte echipele. Astfel, după ce s-a anunţat că Pavel Stratan părăseşte competiţia şi că va fi înlocuit de Marian Drăgulescu, acum se aude că Roxana Ionescu va completa echipa rămasă fără vedetă, după accidentarea Monicăi Davidescu.

Deşi echipa formată din Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu a fost prima din acest sezon care a părăsit competiţia, gimnastul va dansa vinerea viitoare alături de Andreea Preda. „Doctorul mi-a interzis categoric să mai particip. În ajutor îmi sare chiar Marian Drăgulescu. Am vorbit cu el şi răspunsul lui e unul pozitiv”, a declarat Pavel Stratan.

Marian are o misiune grea, pentru că noua lui echipă este condamnată la duel. Dacă vor trece cu bine de duel, iar Pavel se va recupera în totalitate, Andreea îşi va continua evoluţia în ring alături de partenerul ei iniţial.

„Mă simt foarte onorat că Pavel m-a ales pe mine şi vreau să ştiţi că voi trata această misiune cu seriozitate maximă”, a declarat Marian Drăgulescu.

Roxana Ionescu revine în ringul visurilor!

Grav accidentată, Monica Davidescu nu mai poate continua competiţia şi i-a predat ştafeta Roxanei Ionescu, cea care, în momentul în care a primit propunerea, a spus DA! fără să stea pe gânduri nicio clipă. “Să-mi duci băiatul în finală”, i-a spus Monica în timp ce cu lacrimi în ochi o îmbrăţişa, iar Roxana i-a promis că va lupta pentru visul lui George Boghian.

“Recunosc, fiind perechea antrenată de Cocuţa, cu ei ţineam oricum. George chiar merită să fie fericit”, a declarat Roxana Ionescu. Monica a fost trup şi suflet alături de Roxana şi de George, urmărindu-le primele repetiţii pe care le-au făcut împreună. “Monica a venit la noi în sală când repetam. A fost foarte drăguţă, a stat cu noi, în ciuda faptului că trece printr-o situaţie cumplită e foarte optimistă, râde, face glume, iar eu nu ştiam cum să mă comport, să râd, să nu râd… dar tot ea m-a liniştit, mi-a zis: “A fost o greşeală, iar tu ai venit să mă ajuţi”, iar eu i-am promis că o să-l duc pe George în finală, chiar pe primul loc”, a mărturisit Roxana .

Votează și TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton