Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Urzeala tronurilor”: Se știe sinopsisul oficial al episodului 4 din sezonul 7, care va fi cel mai scurt din istoria serialului

„Urzeala tronurilor”: Se știe sinopsisul oficial al episodului 4 din sezonul 7, care va fi cel mai scurt din istoria serialului

de Redactia Tvmania

Am ajuns - deja :((( - la jumătatea sezonului al șaptelea al serialului HBO „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”.

Episodul 4 al noului sezon din „Urzeala tronurilor” are numele „The Spoils of War” („Prada de război”, n.r.), iar după ce am văzut trailer-ul, acum a apărut și sinopsisul oficial.

De pe pagina de la imdb.com a serialului, aflăm:

„Daenerys ripostează. Jaime este pus într-o situație neașteptată. Arya ajunge acasă”.

Puțin, dar tot e ceva. Și cea mai importantă veste este că la Winterfell se adună încet-încet toți urmașii Casei Stark: vor fi acolo Sansa, Bran și acum și Arya. Sperăm că și Jon Snow se va întoarce și nu va fora prea mult după sticla dragonilor. 

Și încă o informație esențială: „Entertainment Weekly” scrie că, la 50 de minute, va fi cel mai scurt episod din istoria serialului. Din fericire, însă, următorul episod, al cincilea din sezonul 7, va avea 59 de minute. 

Următorul episod al serialului „Urzeala tronurilor” va fi difuzat de HBO în noaptea de duminică spre luni, la ora 04.00, și în reluare luni, 7 august, de la ora 20.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton