Homepage  / Articole

Se știu toate vedetele de la „Dansez pentru tine”!

Se știu toate vedetele de la „Dansez pentru tine”!

de Redactia Tvmania

Noul sezon „Dansez pentru tine”, cel cu numărul 13, începe la Pro TV pe 26 octombrie. Antrenamentele pentru show-ul prezentat de Ștefan Bănică și Iulia Vântur sunt în toi: echipa fetelor (Bianca Drăgușanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniță) și echipa băieților (Daniel „Max” Dragomir, Marian Drăgulescu, Șerban de la „Animal X” și, mai nou, Pavel Stratan) și-au cunoscut deja coregrafii.

Cele opt vedete mai au însă un pic de așteptat până să își întâlnească partenerii alături de care vor dansa pentru câștigarea marelui premiu de la „Dansez”.

Dacă Bianca Drăgușanu crede că ambiția o va ajuta să ajungă în top, Monica Davidescu e convinsă că repetiția e mama învățăturii, iar Nicoleta Luciu vede participarea ei la „Dansez” ca pe o mare provocare, Oana Ioniță a declarat că, datorită faptului că dansează de când se știe, emisiunea i se potrivește ca o mănușă.

Echipa băieților, completată de Pavel Stratan

Daniel „Max” Dragomir a promis că dacă va câştiga îşi va purta în braţe partenera de la Buftea până în Bucureşti, iar gimnastul Marian Drăgulescu este ferm convins că anii întregi de muncă îi vor fi de folos acum. Șerban de la Animal X a spus că a intrat în competiție convins că va câștiga, în timp ce Pavel Stratan e hotărât să învețe pașii de dans în timp record.

“Cu dansul este la fel ca atunci când înveţi să cânţi la chitară sau să faci alte lucruri care implică coordonarea mişcărilor fizice cu mintea. Eu cred că cei care reuşesc să facă ceva bine, cu siguranţă se vor descurca să mai facă şi altceva la fel de bine”, a spus Pavel, care spune cu modestie că nu ştie dacă va fi cel mai bun concurent, dar va fi cel care se va strădui cel mai mult.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton