Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Se termină „Steaua sufletului”. La Kanal D începe serialul turcesc “Dragoste și ură”

Se termină „Steaua sufletului”. La Kanal D începe serialul turcesc “Dragoste și ură”
4

de Redactia Tvmania

Serialul turcesc „Steaua sufletului” ajunge la final miercurea aceasta, 10 ianuarie, ultimul episod fiind programat de Kanal D începând cu ora 20.00. A doua zi, joi, 11 ianuarie, la aceeași oră, va avea premiera un nou serial turcesc, „Dragoste și ură” (titlul original: Ask ve Mavi, producție Turcia 2016), despre care TVmania a scris pe larg în acest articol

Noul serial turcesc din grila Kanal D îi are în rolurile principale pe Emrah Erdogan (cunoscut actor şi cântăreţ turc) și Burcu Kiratli, care le dau viață lui Ali, respectiv lui Mavi, doi tineri care încearcă să își construiască împreună un destin, în ciuda faptului că soarta le este potrivnică.

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Ali o cunoaște pe Mavi, femeia care i-a fost alături, prin intermediul corespondenței, timp de 12 ani, atât cât a fost la închisoare pentru o crimă. În ziua eliberării de după gratii, Ali și Mavi se întâlnesc pentru prima dată. Cei doi tineri hotărăsc foarte repede să se căsătorească, Ali având un scop ascuns. Tânăra, care este sora lui Ahmet, bărbatul ucis chiar în noaptea nunții lui, în urma cu 12 ani, de către Ali, așteaptă momentul răzbunarii fratelui ei și este hotărâtă să își ucidă soțul chiar în ziua căsătoriei lor. Puțini știu însă că Ali este nevinovat, el luând vina asupra lui și suportând detenția din dorința de a-și proteja fratele mai mare, adevăratul criminal.

Serialul „Dragoste și ură” va fi difuzat de Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

GALERIE FOTO:

Ali si Mavi Dragoste si uraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton