Homepage  / Seriale / Telenovele

Se termină telenovela “India”

Se termină telenovela “India”

de Redactia Tvmania

 “India”, super-producţia braziliană câştigătoare a premiului Emmy pentru “cea mai bună telenovelă”, a ajuns la ultimul episod. Finalul telenovelei are de toate: răsturnări de situaţie, ceremonii tradiţionale, costume spectaculoase şi deznodământul fericit al unei poveşti de iubire interzise.

 

Maya, interpretată de Juliana Paes este izgonită de Opash atunci când acesta află că fiul ei este de fapt copilul lui Bahuan (Marcio Garcia) şi nu al lui Raj (Rodrigo Lombardi). Aceasta ajunge disperată într-un azil de văduve, lucru obişnuit pentru femeile din India care rămân fără soţ.

Totuşi, când Opash află un secret bine păstrat despre originea lui, îşi dă seama că, pentru el, sentimentele sunt mai importante decât casta din care face parte. Raj (Rodrigo Lombardi) este crezut mort, dar atunci când toţi se aşteaptă mai puţin, el se întoarce alături de familia lui şi de Maya.

Telenovela, care a avut un buget de peste 50 de milioane de dolari, a fost un adevărat fenomen în Brazilia. A fost lansată pe piaţă o linie de bijuterii asemănătoare celor pe care actriţa Juliana Paes le poartă în serial, au fost deschise restaurante cu specific indian, iar cărţile despre India au fost din ce în ce mai vândute.

Filmările pentru acest serial au avut loc atât în India, în oraşele Jaipur şi Agra (unde se află Taj Mahal-ul), cât şi în Dubai. Mai mult, există cinci albume cu melodiile de pe coloana sonoră a serialului, “National”, “Indian”, “Lapa”, “International” şi “Instrumental”.

Protagonista Juliana Paes (pe care o ştiţi din telenovela “Clona”, unde a interpretat-o pe Karla) a fost fermecată de obiceiurile şi cultura indiană, dar mai ales de dansul tradiţional al acestei ţări. În acest sens, actriţa chiar a folosit mişcările învăţate la filmările telenovelei “India”, pentru a-şi impresiona soţul, omul de afaceri Carlos Eduardo Baptista, în intimitate. “El nu se uită la telenovelă, pentru că nu îi place să mă vadă în scene romantice, dar am dansat pentru el”, a spus Juliana.

.

Juliana, într-un film regizat de Marcio Garcia

Frumoasa actriţă în vârstă de 31 de ani (care are origini arăbeşti, americane şi africane) şi-a început cariera ca model şi chiar a apărut pe coperta revistei “Playboy” (ediţia braziliană) în mai 2004.

Anul acesta, Juliana a jucat în comedia romantică “Bed & Breakfast”, care se află în prezent în post-producţie şi al cărei protagonist este Eric Roberts. Pelicula, regizată de Marcio Garcia (Bahuan din “India”), a fost selecţionată pentru Festivalul International de Film de la Cleveland.

“Bed & Breakfast” nu este însă primul film al lui Marcio. El a mai scris şi regizat în 2009 pelicula de acţiune “Predileção” pentru care a luat două premii la festivalul de film american “Newport International”.

Dacă Juliana a vrut să-şi încerce norocul şi pe marile ecrane, colegul ei din India, Rodrigo Lombardi, continuă să joace în telenovele. El poate fi văzut, în prezent, la el în ţară, în telenovela marca Rede Globo, “Passione”, unde îl interpretează pe Mauro Santarem.

În acest serial, filmat în mare parte în Italia, apar şi alţi actori brazilieni cunoscuţi publicului din România precum Reynaldo Gianecchini (“7 păcate”) şi Carolina Dieckmann (“Legături de familie”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton