Homepage  / Filme Online / HBO

Se va opri „Povestea slujitoarei” o dată cu sezonul cinci?

Se va opri „Povestea slujitoarei” o dată cu sezonul cinci?

de Redactia Tvmania

Creatorul celebrei producții „Povestea slujitoarei” a povestit recent despre eforturile presupuse de filmările în pandemie, dar și despre soarta serialului dincolo de sezonul cinci, scrie deadline.com. 

Premiată până acum cu 15 premii Emmy, producția „Povestea slujitoarei”, inspirată de condeiul acid al scriitoarei Margaret Atwood nu pare ușor de oprit. Bruce Miller, creatorul serialului lansat în 2017, produs de MGM și difuzat de Hulu (iar la noi de HBO), a vorbit recent despre soarta acestuia și despre cum l-a ajutat pandemia „să pună lucrurile în perspectivă”. 

 

„N-aș vrea să încheiem niciodată serialul” și „Nu sunt sigur că următorul sezon, al cincilea, va fi ultimul”, a spus el într-un interviu pentru evenimentul virtual Deadline’s Contenders TV, care va avea loc în perioada 14-15 august. „Lucrez cu un grup de oameni foarte receptivi, avem o echipă minunată de scenariști, un grup spectaculos de actori și regizori, iar ce a făcut întreaga echipă anul acesta a fost uimitor. Au lucrat un sezon întreg în timpul pandemiei. Am scris de la început scenariul astfel încât să putem adapta povestea, să o putem realiza, la nevoie, chiar cu actori diferiți, dar ei au reușit totul singuri!”.

Aceste comentarii vin după ce noul șef al diviziei de scenarii originale de la Hulu, Jordan Helman, a declarat pentru Deadline că echipa creativă din spatele serialului „Povestea slujitoarei” va hotărî dacă acesta se va încheia o dată cu sezonul cinci, care este în producție, sau va continua. „Succesul serialului «Povestea slujitoarei» rămâne esențial pentru noi. Printre titlurile din portofoliul nostru, el este «bijuteria coroanei»”, a mai spus Helman. El a adăugat că sezonul patru s-a bucurat de o creștere de 32% a audienței față de sezonul trei, devenind, astfel, cel mai urmărit sezon al serialului.

În plus, platforma Hulu are deja în proiect continuarea evenimentelor din „Povestea slujitoarei” care figurează în „Testamentele”, noul roman al lui Margaret Atwood (publicat anul trecut și la noi).

La rândul său, Bruce Miller a adăugat: „Echipa aceasta a realizat o producție incredibilă, așa că nu mă grăbesc deloc să propun încheierea ei. Pandemia m-a învățat că sunt câteva lucruri – puține – din viața mea care funcționează, iar acesta este unul dintre ele. Sincer, știu care este finalul și nu o să supralicitez lungindu-l mai mult decât trebuie, dar nici nu voi grăbi lucrurile”, a mai adăugat el. 

Sezonul cinci al serialului, care nu are stabilită o dată de lansare, îi are în distribuție pe Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Max Minghella, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel,  Yvonne Strahovski, Bradley Whitford, Sam Jaeger și Samira Wiley.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton