Homepage  / Articole

Sean Bean a divorţat a patra oară

Sean Bean a divorţat a patra oară

de Redactia Tvmania

Intepretul lui Boromir din trilogia „Stăpânul inelelor” s-a separat recent de soţia lui, cuplul invocând „diferende ireconciliabile”. Cel de-al patrulea mariaj al englezului Sean Bean cu actriţa Georgina Sutcliffe a fost, din primul moment, pus sub semnul îndoielii din cauza scandalurilor frecvente dintre cei doi.

.

Sean Bean şi Georgina Sutcliffe au pus capăt unei relaţii cu năbădăi care dura din 2006.

Sean Bean şi Georgina Sutcliffe au pus capăt unei relaţii cu năbădăi care dura din 2006.

Decizia cuplului de a divorţa după doi ani de la căsătorie nu s-a lăsat cu explicaţii din partea avocaţilor lor, care au spus doar că este o problemă personală şi că actorii speră să li se respecte intimitatea în aceste momente dificile.

Sean Bean (51 de ani) şi Georgina Sutcliffe (32 de ani) s-au căsătorit în februarie 2008. La evenimentul foarte discret au participat atunci doar persoane foarte apropiate: cincisprezece persoane – inclusiv cele trei fete pe care Bean le are din căsătoriile anterioare – au fost martorii ceremoniei de 30 de minute, în urma căreia Bean a devenit soţ pentru a patra oară.

Mirele a avut însă ezitări înainte de a-şi pune pirostriile, căci, iniţial nunta a fost programată pentru jumătatea lunii ianuarie 2008. Cu  24 de ore înainte, oaspeţii au fost anunţaţi că nu va mai avea loc. Cuplul a invocat motive personale şi toată lumea s-a aşteptat ca nunta să fie anulată definitiv.

.

Se certau în public

Apropiaţii cuplului au avut moreu îndoieli legate de trăinicia acestui cuplu, dat fiind certurile frecvente ale cuplului la care a intervenit, de trei ori şi poliţia pentru a tempera disputele casnice. În 2007, la un meci de polo la care au participat, cei doi s-au certat public, în voie. „S-au înjurat, ea chiar mai mult decât el”, au povestit unii participanţi la eveniment.

Altă dată, din apartamentul hotelului Four Seasons din Los Angeles, unde fuseseră cazaţi, s-au auzit urlete şi zgomot de lucruri sparte. Georgina a apărut ulterior cu faţa şi picioarele zgâriate, dar nici domnul Bean nu a arătat mai bine. Rănile lui sângerau. Actorul a declarat că ea a fost cea care a sărit la bătaie şi care a distrus tot ce i-a stat în cale.

Rezervele celor care-l cunosc pe Bean şi tânăra lui nevastă aveau şi alt temei: lui Bean îi cam umblă ochii după femei. Actorul pare destul de atras de sexul opus şi, mai ales, de partenerele cu care joacă. La 19 ani s-a căsătorit cu Debra, o coafeză din Sheffield, dar mariajul s-a destrămat rapid, imediat după ce el a plecat la Londra să devină actor.

Acolo s-a îndrăgostit de Melanie Hill, cu care a trăit timp de 16 ani (mariajul a avut doar 7 ani), şi cu care are doi copii. Relaţia lor s-a schimbat după ce Bean a obţinut un rol în adaptarea tv a cărţii „Amantul doamnei Chatterley”. A devenit un sex simbol şi a profitat de asta din plin.

Aventura cu o barmaniţă de doar 21 de ani a pus capăt relaţiei. La nici trei luni după pronunţarea divorţului, Sean s-a însurat din nou, cu colega lui din seria „Sharpe”, Abigail Cruttenden. Aceasta a rămas însărcinată imediat după nuntă, a născut o fetiţă, însă mariajul s-a destrămat când copilul avea câteva luni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton