Homepage  / Articole

Sean Bean s-a bătut pentru o femeie

Sean Bean s-a bătut pentru o femeie

de Redactia Tvmania

După ce în penultimul episod din serialul „Urzeala tronurilor”, difuzat de postul HBO, personajul lui Sean Bean are parte de un sfârșit care poate tăia respirația oricărui telespectator, actorul are parte și în viața reală de altercații care se termină cu înjunghieri și sânge.

Starul serialului „Urzeala tronurilor” a fost înjunghiat în braţ cu o bucată de sticlă spartă şi lovit cu pumnul în faţă, după ce s-a certat cu un bărbat în faţa unui bar din Londra, relatează femalefirst.co.uk.

Altercaţia a avut loc pe 11 iunie. Sean Bean (52 de ani) fuma în faţa barului când un trecător a făcut câteva comentarii la adresa modelului April Summers, o tânără care se afla în compania actorului şi care e cunoscută pentru şedinţe foto incendiare în revistele pentru bărbaţi.

După ce s-a dus să-i ceară socoteală străinului, actorul s-a întors în bar, dar a fost atacat când a ieşit să fumeze din nou.

O sursă a spus: „Sean este un client fidel şi nu a făcut probleme înainte. Era însoţit de o femeie foarte atractivă şi a fost implicat într-un incident în afara barului. S-a întors cu o tăietură la braţ şi o contuzie la sprânceană. I-am îngrijit rănile cu o trusă de prim ajutor. Părea că se simte bine şi a vrut să bea în continuare”.

Nu se ştie dacă April Summers, care este cu 30 de ani mai tânără decât Sean Bean, are o relaţie cu actorul. Ea a ținut să precizeze că nu a pățit nimic în timpul altercației, dar nu a vrut să facă alte comentarii despre posibila ei relație cu Sean Bean.

Sean Bean, un adevărat seducător, s-a despărţit de Georgina Sutcliffe, a patra sa soţie, în decembrie 2010, după doi ani turbulenţi de căsnicie. El a mai fost căsătorit cu Debra James (iubita lui din adolescență), Melanie Hill (o actriță cu care are și doi copii) și Abigail Cruttenden (o actriță pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare de la „Sharpe”, cu care are și o fiică).

Puteți urmări penultimul episod din „Urzeala tronurilor” (primul sezon) la HBO, astăzi, începând cu ora 22.20.

Ultimul episod al serialului va fi difuzat în premieră luni, pe 20 iunie, de la ora 22.10.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton