Homepage  / Articole

Sean Penn învaţă să se controleze

Sean Penn învaţă să se controleze

de Redactia Tvmania

Atacurile asupra fotografilor l-au ajuns din urmă pe Sean Penn. Multi-premiatul actor a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru incidentul din 2 octombrie 2009, când şi-a ieşit din minţi şi a agresat un paparazzo. El va fi obligat să urmeze 36 de ore de cursuri de autocontrol (pentru a învăţa cum să gestioneze raţional situaţiile în care devine extrem de furios) şi să presteze 300 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Sean Penn

Sean Penn crede că paparazzii ar trebui să fie închişi în cuşti şi bătuţi cu beţe.

Starul american l-a lovit pe paparazzo în picior şi i-a distrus aparatul de fotografiat. Din moment ce întreaga scenă a fost imortalizată pe film, Sean Penn nu a contestat decizia instanţei, care ar fi putut să-l condamne la 18 luni de închisoare cu executare pentru acest tip de agresiune.

Sean Penn (49 de ani), care a câştigat de două ori Oscarul pentru cel mai bun actor – „Milk – Preţul curajului” şi „Misterele Fluviului“, nu i-a avut niciodată la inimă pe fotografii care îl urmăresc pas cu pas. „Încă sunt de părere că fotografii ar trebui să fie biciuţi. Ar trebui să fie puşi într-o cuşcă şi oricine să-i poată lovi cu un băţ pentru o monedă. Dar nu într-un mod ostil, doar de amuzament. Sunt o ameninţare la adresa speciei umane; sunt o boală”, spunea el în 2007.

Actorul a mai petrecut timp în spatele gratiilor pentru agresiunea faţă de fotografi. În 1987, după ce a atacat un paparazzo pe platourile de filmare ale peliculei „Culori”, a fost condamnat la două luni de închisoare, dar a fost eliberat după numai 33 de zile.

Cu un an înainte, Sean Penn se afla în China, când a descoperit un paparazzo în camera sa de hotel şi l-a spânzurat de glezne de la balconul etajului al nouălea.

Gladiatorul Russell Crowe aruncă cu telefoane

Russell Crowe

Russell Crowe s-a mai temperat după ce s-a consacrat ca actor la Hollywood

Russell Crowe este un alt actor renumit pentru temperamentul său violent. În 1999, a fost implicat într-o încăierare la un hotel din Coffs Harbour, Australia. Trei ani mai târziu, starul australian se lua la bătaie într-un restaurant cu specific japonez din Londra, iar lupta a fost oprită de prezentatorul britanic de televiziune Ross Kemp

Actorul din „Gladiatorul” ajungea din nou pe prima pagină a ziarelor de scandal în 2005, când a fost arestat pentru că a aruncat cu un telefon într-un angajat al Hotelului Mercer din New York. Crowe spunea că şi-a ieşit din fire după ce nu a reuşit să-şi sune nevasta.

Starul a descris incidentul drept „cea mai jenantă situaţie în care m-am băgat vreodată… şi am făcut multe prostii la viaţa mea”. El s-a înţeles cu victima sa în afara sălii de judecată şi se zvoneşte că suma plătită ca despăgubire era formată din 6 cifre.

Ajuns la vârsta de 46 de ani, Russell Crowe a declarat de curând că este mult mai calm, pentru că simte că a devenit un actor consacrat la Hollywood.

„Dacă duci pe umeri povara unei producţii, ai tendinţa să devii ceva mai serios”, şi-a motivat actorul derapajele din trecut.

Hugh Grant

Hugh Grant atacă fotografii cu fasole.

Hugh Grant loveşte sub centură

La fel ca Sean Penn, britanicul Hugh Grant (49 de ani) nu prea îi are la inimă pe paparazzi. Pe 9 iunie 2009, actorul ieşea din Waverly Inn, un local frecventat de vedetele din New York, şi s-a enervat atât de tare pe un fotograf încât i-a aplicat o lovitură sub centură. Actorul a mai fost arestat în 2007, fără să fie acuzat, după ce un paparazzo l-a acuzat că l-ar fi atacat cu un borcan de fasole.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton