Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sean Penn nu vrea să se întoarcă la filmări! De ce a luat actorul această decizie

Sean Penn nu vrea să se întoarcă la filmări! De ce a luat actorul această decizie

de Redactia Tvmania

În „Gaslit”, Sean Penn (care va împlini 61 de ani pe 17 august) joacă alături de Julia Roberts. Dar, după o pauză de filmări, în care a fost la Festivalul de la Cannes, actorul a refuzat să se întoarcă la muncă.

Noul rol al lui Sean Penn este unul pentru televiziune, în seria limitată produsă de Starz, „Gaslit”, care este una despre scandalul Watergate. Filmările erau în desfășurare, dar au făcut o pauză pentru a-i permite lui Sean Penn să participe la Festivalul de la Cannes. Dar la revenire, Sean Penn a refuzat să se întoarcă pe platouri înainte ca toată lumea implicată în producție, nu numai actorii și echipa tehnică principală, să fie vaccinată împotriva COVID-19.

Deadline anunță că deținătorul celor două Oscaruri pentru „Milk” (2008) și „Mystic River” (2003) și-a exprimat clar și ferm poziția în fața producătorilor la întoarcerea de la Cannes, unde a prezentat „Flag Day”, cel mai nou film regizat de el.

Protocolul de securitate COVID existent acum la Hollywood, care este rezultatul a numeroase negocieri între diversele sindicate, nu obligă la vaccinare decât echipa din „zona A”, ceea ce înseamnă actorii care nu vor purta evident mască pe platou și membrii cheie ai echipei tehnice.

Dincolo de ceea ce a fost denumită ca „zona A”, se află restul echipei tehnice și muncitorii mai puțin esențiali, care conform protocolului existent nu sunt obligați să se vaccineze. Dar, Deadline spune că Sean Penn, care este complet vaccinat, a luat această poziție nu numai pentru el însuși, ci pentru a evita ca persoanele nevaccinate să devină potențiali purtători ai virusului.

Noua miniserie Starz – „Gaslit”

În „Gaslit”, Julia Roberts interpretează rolul Martha Mitchell, personalitate mondenă din  Arkansas și soție a procurorului general al președintelui Nixon, John Mitchell (jucat de Sean Penn). Martha va fi prima persoană care va trage un semnal de alarmă cu privire la implicarea lui Nixon în Watergate…

„Gaslit” mai avea câteva săptămâni de filmări. Data premierei nu a fost încă anunțată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton