Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sean Penn, primele declarații despre divorțul de Leila George. „Există o femeie…”

Sean Penn, primele declarații despre divorțul de Leila George. „Există o femeie...”
6

de Andra Stana,

Sean Penn și Leila George au divorțat după nici doi ani de căsătorie. Cea care a cerut divorțul a fost actrița de 30 de ani. Ce spune Penn despre cel de-al treilea divorț din viața sa.

Sean Penn și Leila George au fost împreună din toamna lui 2016. Atunci au apărut primele informații despre o vacanță pe care ar fi petrecut-o împreună în Hawaii. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2020. Vestea nunții lui Sean Penn s-a răspândit după ce o prietenă a cuplului, Irena Medavoy, soția producătorului Mike Medavoy, a postat un mesaj de felicitare pe Instagram.

În octombrie 2021, actrița a depus actele de divorț, iar acum procesul s-a finalizat.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 61 de ani, și actrița de origine australiană, în vârstă de 30 de ani, au început să iasă împreună acum 6 ani. După 4 ani, s-au căsătorit. Astăzi, după numai un an de căsnicie, procesul de divorț s-a finalizat.

Vinerea trecută, divorțul dintre Sean Penn și Leila George a ajuns la final, o arată documentele obținute de People. În actele menționate se arată faptul că cei doi s-au despărțit din septembrie 2021. Penn și George au citat diferenţe ireconciliabile drept motiv al separării.

Sean Penn: „Există o femeie de care sunt îndrăgostit”

Sean Penn s-a căsătorit cu Leila George în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat numai câțiva dintre apropiații cuplului. Abia după ce au fost văzuți purtând verighete au apărut zvonuri cu privire la mariajul lor. Apoi, prietenii le-au trimis mesaje de felicitare pe rețelele de socializare, înainte ca ei să confirme căsătoria.

NORESTRICTIONSIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Există o femeie de care sunt îndrăgostit, Leila George, pe care o văd acum doar zi de zi, pentru că am stricat căsnicia. Teoretic am fost căsătoriți 1 an, însă eram împreună de 5 ani. Am fost un tip foarte neglijent”, a spus Sean Penn în cadrul unui interviu pentru Hollywood Authentic, citat de libertatea.ro.

Sean Penn a ajuns la divorțul cu numărul 3

Sean Penn a mai fost căsătorit cu Madonna (între 1985 și 1989) și Robin Wright (între 1996 și 2000).

A treia soție a lui Penn, Leila George, s-a născut la Sydney, în Australia, în 1992. Ea este fiica actorului american Vincent D’Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.

Actorul are doi copii din căsătoria cu Robin Wright, o fată, Dylan, și un băiat, Hopper.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton