Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sean Penn revine la Cannes după 30 de ani de la debutul său în regie. În noul său film, „Flag Day”, joacă alături de fiica și de fiul lui

Sean Penn revine la Cannes după 30 de ani de la debutul său în regie. În noul său film, „Flag Day”, joacă alături de fiica și de fiul lui

de Redactia Tvmania

Sean Penn este regizorul, dar și vedeta filmului „Flag Day”, care va avea premiera internațională la apropiatul Festival Internațional de Film de la Cannes (6-17 iulie). Alături de Sean Penn, în film o vom vedea, în rolul principal feminin, pe Dylan Penn (30 de ani), fiica lui Sean Penn și a lui Robin Wright, dar și pe fiul lor, Hopper Penn (28 de ani), într-un rol mai mic, informează deadline.com.

MGM a achiziționat deja drepturile de distribuție în America pentru acest nou film al lui Sean Penn. Personajul principal al filmului „Flag Day” este John Vogel (Sean Penn), un tată care trăiește o viață dublă ca falsificator, jefuitor de bănci și escroc pentru a-i putea oferi fiicei lui, Jennifer (Dylan Penn), tot ce își dorește.

Proiectul, un prilej excelent de afirmare pentru Dylan Penn

Se spune deja că rolul impresionant al lui Jennifer Vogel va fi un prilej excelent de afirmare pentru Dylan Penn, aflată la primul său rol principal, după câteva roluri minore și apariții în scurt-metraje. În film apare și fiul lui Sean Penn și al lui Robin Wright, Hopper Penn, într-un rol de mai mică întindere – Nick Vogel, fiul protagonistului.

Filmul este ecranizarea memoriilor lui Jennifer Vogel, „Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life”, și spune povestea maturizării acesteia și a relației complexe pe care a avut-o cu iubitul ei tată infractor, urmărită în carte timp de peste două decenii. Scenariul filmului regizat de Sean Penn este adaptat pentru ecran de Jez Butterworth („Marea provocare: Le Mans ’66”).

Alături de Sean Penn și de cei doi copii ai săi, filmul ne va prilejui întâlnirea cu Josh Brolin („Dune”), Norbert Leo Butz („Fosse/Verndon”), Dale Dickey, Eddie Marsan și Katheryn Winnick („Big Sky”).

S-au împlinit 3 decenii de la debutul în regie a lui Penn

„Flag Day” marchează, totodată, 30 de ani de la debutul în regie al lui Sean Penn, filmul „Frații” / „The Indian Runner” (1991), cu Viggo Mortensen, Patricia Arquette, Benicio Del Toro și Charles Bronson, care a avut premiera mondială la Cannes.

Sean Penn a fost, de asemenea, recompensat la Cannes cu premiul pentru cel mai bun actor, în 1997, pentru rolul din „Iubirea e un lucru foarte mare” / „She’s So Lovely” (1997), în care a jucat alături de John Travolta și Robin Wright. Filmul a fost regizat de Nick Cassavetes, după scenariul regretatului John Cassavetes.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton