Homepage  / Cinema

Sean Stone va adapta cartea tatălui său, Oliver Stone, la cinema

Sean Stone va adapta cartea tatălui său, Oliver Stone, la cinema

de Redactia Tvmania

Oliver Stone (70 de ani) şi fiul său cel mare, Sean (31 de ani), vor colabora la un proiect de familie literar-cinematografic, scrie deadline.com. Sean va debuta ca regizor al adaptării pe marele ecran a romanului semiautobiografic „A Child’s Night Dream” (1997), scris de tatăl lui în perioada 1966 – 1967. Cartea a fost scrisă de Oliver când acesta avea 19 ani şi revenise din primul tur în Vietnam, unde fusese profesor.

oliver-stone-sean-stone

Sean a apărut în câteva dintre filmele tatălui său în copilărie şi lucrează la debutul său regizoral de 16 ani încoace, din adolescenţă. El a decis să modifice temporal povestea, plasând-o după 11 septembrie 2011, când un tânăr renunţă la studii pentru a lupta pentru patrie, în ciuda împotrivirii părinţilor săi.

„Temele includ propria mea relaţie cu părinţii, prima mea iubire şi fundalul reprezentat de 11 septembrie şi Războiul din Irak. Tata a scris romanul înainte să plece la război (…), eu nu am fost pe front, deci eu nu am interpretat povestea drept călătoria unui veteran, ci călătoria internă a unui tânăr care devine adult”, a explicat el pentru sursa amintită.

Filmările sunt programate să înceapă în aprilie.

Sean este unul dintre cei 3 copii ai lui Stone, care a fost însurat de 3 ori: cu Najwa Sarkis (1971 – 1977), cu Elizabeth Burkit Cox (1981 – 1993, cu care i-a făcut pe Sean şi Michael Jack) şi, în prezent, din 1996 încoace, cu Sun-jung Jung (cu care are o fiică, Tara).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: 

„Snowden”: Nicolas Cage, în noul proiect al lui Oliver Stone

Pelicula „Snowden”, cu Joseph Gordon-Levitt, ajunge la cinema

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton