Homepage  / Știri / Vedete româneşti

Sebastian Chitoșcă, la un pas de eliminare după ce a fost nominalizat de Faimoși la Survivor România! „Am două lacrimi pe obraz…”

Sebastian Chitoșcă, la un pas de eliminare după ce a fost nominalizat de Faimoși la Survivor România! „Am două lacrimi pe obraz...”

de Redactia Tvmania

Faimoșii îl trimit în cursa pentru eliminare din competiția Survivor România pe Sebastian Chitoșcă. 

Au pierdut și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare! Faimoșii nu au mai avut parte de norocul imunității în această săptămână, iar Sebastian Chitoșcă a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi. Fostul fotbalist de la Steaua București nu a mai avut parte de susținerea colegilor după unele discuții și intră în cursa pentru votul publicului. 

Fostul fotbalist de la Steaua București a simțit că este vizat de colegii săi pentru următoarele nominalizări. După ce s-a certat cu aliatul său din competiție, Culiță Sterp, Sebastian Chitoșcă s-a retras din alianța formată de cântăreț, împreună cu Zanni, Cosmin Stanciu și Ana Porgras. Odată ce nu a mai fost protejat de aceștia, concurentul a fost votat pentru eliminare și intră în cursa pentru votul publicului. 

Sebastian Chitoșcă se aștepta la un astfel de deznodământ, însă spune că nu intenționează să renunțe la luptă. El promite că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta în continuare pe soția și fratele său. Faimosul precizează că nu poartă ranchiună coechipierilor săi pentru voturile acordate.

„După cum vedeți am două lacrimi pe obrazul stâng, una dintre ele e pentru soția mea, pentru că suferă mult că nu sunt lângă ea, iar una e pentru fratele meu, că avea nevoie de mine să fiu lângă el pentru că am fost echilibru pentru el. Nu pot să le spun decât că drumul meu nu se va sfârși la Survivor, o să lupt pentru amândoi până când publicul va decide să plec acasă.

Nominalizările mă întăresc. Nu am nicio problemă, suntem într-o competiție, orice e luat ca atare.

Jur că nu port niciun sentiment de pică și aștept cu zâmbetul pe buze meciul de mâine să pot să-mi ajut echipa și pe mine. Înconsiliul de eliminare să vad dacă drumul meu se va opri aici sau nu”, a spus Sebastian Chitoșcă.

Cine e Sebastian Chitoșcă de la „Survivor România”

Sebastian Chitoșcă este fost fotbalist și în prezent vlogger. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul echipei naționale și prindea un transfer la Steaua. El a debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se întrețină singur și să își ajute familia. De altfel, a renunțat la cariera sportivă când fratele lui a fost lovit și a intrat în comă. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton