Homepage  / Vedete româneşti

Sebastian Chitoșcă nu o iartă pe Maria Chitu. Mesaj dur pentru Razboinică

Sebastian Chitoșcă nu o iartă pe Maria Chitu. Mesaj dur pentru Razboinică

de Redactia Tvmania

Sebastian Chitoșcă i-a transmis un mesaj extrem de dur Mariei Chitu după nominalizarea care a dus la eliminarea lui Albert înaintea de Marea Finală de la Survivor România 2021, potrivit kanald.ro.

 

Sebastian Chitosca a părăsit competiția Survivor România 2021 în urmă cu o săptămână înaintea începerii Jocurilor Individuale. Atunci, fostul Faimos a plâns de ciudă și de regret că nu a prins această etapă dorindu-și foarte mult să ajungă în Marea Finala, însă tot ce își dorește acum este ca Zanni să ajungă cât mai departe și să îl vadă cu trofeul în mana:

„Îl aștept cu trofeul acasă! Niciodată nu am simțit că m-a trădat și l-am susținut toată competiția și îl susțin și acum. Sper să câștige Finala. Doar așa ne putem trata rănile pe care le avem în suflet.”

Întrebat dacă avea șanse să ajungă în Marea Finala dacă nu era vorba de nominalizarea făcută de Zanni, Sebastian Chitosca a răspuns clar că „NU”:

„Până aici a fost chiar daca eram sau nu nominalizat de el, ulterior eram nominalizat de el sau favorit fiind el sau Elena. Fiind trei în echipă nu avea de ales pur și simplu.”

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România în cadrul Consiliului de duminică, 27 iunie, când publicul a ales să o salveze pe Elena Marin de la eliminare. După aproape 6 luni de supraviețuire, visul fostului fotbalist de la FCSB de a câștiga trofeul Survivor România s-a năruit, acesta ratând la mustață proba finală a jocurilor individuale.

Sebastian Chitoșcă s-a întors, potrivit playtech.ro, la familia lui în Germania, acolo unde l-au așteptat pe aeroport frumoasa lui soție Alexandra, fratele său și cei mai buni prieteni. Fostul Faimos a fost întâmpinat cu baloane, confetti și multe îmbrățișări din partea oamenilor dragi cărora le-a dus dorul în Republica Dominicană.

„El este cu adevărat un supraviețuitor, acum aproximativ 2 ani, după un accident, fratele meu a stat aproximativ o lună și jumătate în comă, șansele lui de a supraviețui erau de 6%. Însă, după 2 operații pe creier, fratele meu a luptat și doar cu ajutorul lui Dumnezeu el a supraviețuit. Te iubesc, Bro!”, a scris Sebastian Chitoșcă pe contul său de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de fratele său.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton