Homepage  / Vedete româneşti

Sebastian Dobrincu, revoltat din cauza acuzațiilor aduse de Mimi, fosta lui iubită. „A mințit. A pozat în victimă”

Sebastian Dobrincu, revoltat din cauza acuzațiilor aduse de Mimi, fosta lui iubită. „A mințit. A pozat în victimă”
14

de Roxana Mirea,

Sebastian Dobrincu, jurat al emisiunii „Imperiul Leilor” de la Pro TV, a avut o primă reacție după ce Mimi, fosta lui iubită, l-a acuzat că a înșelat-o. Tânărul de 23 de ani, în vârstă de 23 de ani, este dezamăgit de declarațiile pe care Mimi le-a făcut în podcastul lui Cătălin Măruță. Acesta spune că ea a mințit pentru a câștiga simpatia publicului.

Reacția lui Sebastian Dobrincu, după acuzațiile aduse de Mimi

Sebastian Dobrincu este dezamăgit de declarațiile pe care Mimi, fosta lui iubită, le-a făcut despre relația lor. Juratul de la „Imperiul leilor” a scrsi pe Instagram un mesaj lung, în care afirmă că Mimi a mințit în podcastul „La Măruță”. Sebastian a subliniat faptul că nu a înșelat-o pe Mimi cu Ioana Ignat, așa cum a susținut vloggerița.

În plus, el a publicat și un mesaj pe care i l-a trimis Mimi și în care aceasta recunoaște că nu a spus adevărul.

„Mimi este de profesie creator de conţinut. Drama şi controversa sunt canalele prin care ea şi echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat şi ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât şi în public. Ultimul episod însă a pus capac şi simt nevoia să spun cine este Mimi cu adevărat.

A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala. Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru mincună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat. A minţit că între noi ar fi existat o altercaţie. În podcastul lui Măruţă a inventat un conflict fictiv, unde vecinii ar fi intervenit”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram, potrivit click.ro.

Reactia-lui-Sebastian-Dobrincu-dupa-acuzatiile-aduse-de-Mimi-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Sebastian Dobrincu, revoltat de declarațiile lui Mimi

„Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci. Repetă în presă că ar fi fost „părăsită”. Ne-am despărţit de comun acord, în urma unei discuţii civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva – lucru pe care nu l-a menţionat niciodată. Nicio despărţire nu este uşoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însuşindu-şi rolul de victimă, iar eu respectându-ne durerea, în privat.

Eu şi Mimi ne-am îngrăgostit la scurt timp după ce ea se despărţise de fostul iubit. Astăzi, ea reproşează că „am părăsit-o”, pentru că am trecut peste despărţire primul – aşa cum ea făcuse cu fostul partener? Împachetarea asta, menită să strânească milă, asemeni ideei că apropate a sărit de la balcon sau că aproape a intrat pe antidepresive din cauza acestui episod sunt artificii emoţionale pe baza unor subiecte prea serioase, pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a strâni empatia publicului.

A pozat în victimă încă de la prima noastră despărţire, la îndemnul managerului ei, pentru a câştiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relaţie publică, dar nu menţionează motivul reticenţei mele: la scurt timp după ce ne-am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască – ea şi managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relaţie falsă între noi, pentru a ne promova reciproc.

Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar din momentul acela am avut mari frici vis-a-vis de dorinţa ei de a ne afişa public. La doar câteva zile după ce ne-am cunoscut, ea şi managerul ei au venit cu propunerea de a face un pictorial despre relaţia noastră pe coperta uneui reviste. În contextul în care noi abia ne cunoşteam de câteva zile, propunerea era total deplasată şi m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Deşi am stabilit împreună că ne dorim o relaţie sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi resproşează propria ei decizie”, a mai scris Sebastian Dobrincu.

Ioana-Ignat-despre-relatia-cu-Sebastian-Dobrincu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

„Vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre”

Sebastian Dobrincu a mai spus că Mimi se folosește de fosta lor relație pentru a câştiga simpatia publicului.

„Mimi nu este victimă. Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială – vrea să „ajute tinerii în depresie să depăşească momentul”. Dar ce îi învaţă prin propriul exemplu? Cum să mintă şi să îşi agreseze partenerul? Cum să se victimizeze? Cum să nu îşi asume vina? Latura falsă îi iese la iveală prin propriile cuvinte.

Mă întristează profund faptul că vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire, în loc să fi acceptat să rezolvăm orice tensiune ar fi rămas între noi. Are acces la un public numeros şi tânăr pe care încearcă să îl manipuleze pentru beneficiul ei şi al echipei ei. Este un business pentru ea – înţeleg perfect – dar nu pot accepta la nivel moral să calc pe cadavre de dragul succesului. În special când vine vorba de persoana care te-a iubit.

Îmi este ruşine că am ajuns să adresez răspunsuri la astfel de mizerii. Scopul meu nu este să îi întorc răutatea. Nu vreau să o denigrez, nici să merg să mă victimizez în podcasturi. Vreau doar să subliniez cât de uşor poate fi manipulată opinia publică şi cum oameni precum Mimi şi echipa ei exploatează asta în cel mai pervers mod, pentru propriul profit”, a încheiat Sebastian Dobrincu.

Mimi, despre relația cu Sebastian Dobrincu

„La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii. Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii, într-un circ. (…) Ne-am mutat împreună după 3 luni de zile. A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele. Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu.

Am rămas împreună 3 luni de zile după momentul ăsta și a coincis cu momentul în care el și Ioana s-au cunoscut. Un an de zile investisem mult timp și sentimente amândoi, construisem ceva. Dar, pentru că eu simțeam asta, am devenit foarte rea cu el

El a plecat în America. Când s-a întors, mi-a scris că vrea să ne împăcăm, nu i-am răspuns trei zile, și el era deja cu ea. Ne-am întâlnit, amândoi ne doream să ne împăcăm, dar relația era sensibilă. Nu știam ce să fac. Am făcut și eu pe imposibila, nu i-am mai răspuns și el a fost cu altcineva

Când a apărut în presă cu ea, pe mine m-a rănit foarte tare, pentru că au apărut articole cum că eu aș fi fost o relație pasageră pentru el. Că am fost înlocuită, părăsită. Normal că m-a durut. Eu nici nu terminasem de plâns după relație și el deja era fericit cu altcineva. A fost foarte greu

M-a durut enorm și mi-a distrus încrederea în mine. (…) Nu spun că el a făcut ce a făcut intenționat. El nu se simțea bine afișându-se cu mine, iar eu simțeam că lui îi este rușine cu mine. Era devastator”, a spus Mimi în podcastul lui Cătălin Măruță, potrivit unica.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton