Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sebastian Rulli va juca într-un nou serial. Cine va fi partenera lui

Sebastian Rulli va juca într-un nou serial. Cine va fi partenera lui
13

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor mexican Sebastian Rulli (47 de ani), pe care l-ați văzut anul acesta la Acasă în telenovela “Să învingi trecutul” (“Vencer el pasado”), a semnat pentru un nou proiect. El va juca rolul principal masculin într-un serial produs de Rosy Ocampo (cea care a realizat franciza “Vencer”).

Un nou rol pentru Sebastian Rulli

Producția se va numi “Más allá de ti” (“Dincolo de tine”) și va fi difuzată de platforma de streaming online a Televisei, ViX+, anunță peopleenespanol.com. Partenera lui Sebastian în acest serial va fi Ariadne Diaz (37 de ani). Aceasta este cunoscută la noi pentru rolurile din telenovelele “Te voi găsi, te voi iubi” și “Împreună pentru totdeauna”.

Serialul “Más allá de ti” va aborda teme sociale moderne, dar va avea și accente supranaturale. M-am simțit fericită să creez un thriller unic alături de echipa incredibilă de la ViX+ și cred că abordarea noastră creativă va rezona cu publicul latino american”, a spus Ocampo.

Alături de Sebastian și Ariadne din distribuția acestui serial vor mai face parte Lisa Owen, Dominika Paleta, Patricia Reyes Spíndola, Salvador Sánchez, Arturo Ríos, Gustavo Sánchez Parra, Anna Silvetti, Nacho Tahhan și María Perroni.

sebastian-rulii-va-juca-intr-un-nou-serial.-cine-va-fi-partenera-lui-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Povestea din “Más allá de ti”

“Más allá de ti” va spune povestea unei foste polițiste pe nume Amy (Ariadne), care luptă cu disperare pentru custodia fiului ei. Ea descoperă că poate comunica cu morții și își folosește acest har pentru a convinge un politician puternic (Sebastian) să redeschidă cazul tatălui fiului ei, care este închis pe nedrept. În schimb, ea îl va ajuta pe bărbat să comunice cu soția sa decedată. Amy și politicianul se îndrăgostesc, însă iubirea lor dezlănțuie forțe supranaturale care le vor pune tuturor viețile în pericol.

Până când vor începe filmările la “Más allá de ti”, Sebastian și Ariadne se vor ocupa de activitățile lor extra, ambii fiind implicați în diverse campanii publicitare.

Cei doi vor petrece timp și cu partenerii lor de viață. Ei au două relații frumoase de mai mulți ani cu doi colegi de breaslă. Sebastian este împreună cu actrița Angelique Boyer, iar Ariadne cu actorul Marcus Ornellas, tatăl băiețelului ei Diego în vârstă de 6 ani.

Sebastian Rulli, pe Netflix

Pe Sebastian îl puteți vedea în prezent la Netflix în serialul de acțiune “Dragonul” (“El Dragón: Return of a Warrior”). Producția din 2019 are două sezoane și îl are în prim-plan pe Miguel Garza (Sebastian), un bărbat care are legături cu mafia și care se îndrăgostește de o taximetristă, Adela (Renata Notni).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton