Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sebastián Rulli a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească cu Angelique Boyer

Sebastián Rulli a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească cu Angelique Boyer

de Redactia Tvmania

Sebastian Rulli este mai fericit ca niciodată alături de Angelique Boyer, însă exclude cu desăvârșire ideea căsătoriei, iar actorul și-a argumentat această alegere pentru publicația People en Espanol. 

Sebastian consideră că relația cu Angelique depășește ideea unei căsătorii:

„Mereu am discutat cu Angelique despre acest lucru. Cred că obiectivele vieții nu depind de o hartie sau de o semnătură și nu există nimic care să ne angajeze în această relație mai mult decât cuvântul în sine. Nu mă emoționează în niciun sens. Nu cred în aceste roluri și acte, cred doar în dragoste ”, a mărturisit Rulli.

 

Se bucură de succesul serialului „Dragonul: Întoarcerea războinicului” 

Actorul de origine argentiniană se bucură de succesul pe care îl are cu noua producție a cărei progragonist este: „Dragonul: Întoarcerea războinicului”. Serialul este disponibil și în România pe platforma Netflix, unde joacă alături de Renata Notnim Irina Baeva și Roberto Mateos. 

„Pentru mulțu suntem exemple de urmat și nu numai ca actori, ci din punct de vedere al personajeor pe care le interpretăm, mai ales că producțiile în care joc sunt difuzate pe micile ecrane și disponibile unui public larg. Noi, actorii, avem o mare responsabilitate de care trebuie să avem grijă în fiecare zi. Simt că lucrurile se pot face mai bine în această îndustrie. Mă simt mândru că fac parte din această producție”, a mai declarat Sebastian pentru aceeași publicație. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton