Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sebastian Rulli are un nou proiect la tv. A primit un rol într-o telenovelă marca Televisa

Sebastian Rulli are un nou proiect la tv. A primit un rol într-o telenovelă marca Televisa

de Redactia Tvmania

După trei proiecte consecutive în care a avut-o ca parteneră pe iubita lui, Angelique Boyer (“Teresa”, “Spune-mi că eşti a mea!” şi “Tres veces Ana”), Sebastian Rulli (41 de ani) va putea fi văzut, în curând, pe micile ecrane din America, la postul Univision, în telenovela cu accente comice “Papá a toda madre”.

În acest serial produs de Televisa, Sebastian intră în pielea lui Mauricio, un afacerist superficial, a cărui viaţă se schimbă radical atunci când o fetiţă de nouă ani îi apare în cale şi susţine că este fiica lui. Copilul îi dă peste cap planurile lui Mauricio de a se căsători cu o femeie bogată. În plus cei doi vor fi trece prin multe situaţii amuzante şi atipice pentru un tată şi o fiică.

“Ceea ce mi-a plăcut la acest proiect este tonul familial. Este o comedie uşoară şi îmi place că se adresează unui public mai tânăr”, a declarat actorul, citat de peopleenespanol.com.

Pentru această producţie, Sebastian şi-a schimbat un pic look-ul abordând o tunsoare tinerească, în tendinţe.

La noi Happy Channel difuzează în prezent telenovela “Tres veces Ana”. Pentru rolurile din această telenovelă, atât Sebastian, cât şi Angelique au fost recompensaţi cu câte un trofeu “Tv Y Novelas”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton