Homepage  / Articole

Sebastian Rulli divorţează!

Sebastian Rulli divorţează!

de Redactia Tvmania

Deşi o vreme a ţinut ascuns faptul că el şi soţia sa, Cecilia Galliano, ar avea probleme în căsnicie, Rulli s-a văzut nevoit să recunoască până la urmă acest lucru.

Problemele cuplului au apărut după naşterea celui de-al doilea copil, în 2010. Atunci Sebastian Rulli (35 de ani) s-a refugiat în muncă, devenind şi patron de restaurant şi ocupându-se de acesta mai tot timpul. Apoi a acceptat rolul din „Teresa” şi atunci a devenit foarte ocupat cu filmările.

„Multă vreme nu am vrut să acceptăm realitatea, că lucrurile nu mai mergeu ca înainte. Chiar dacă ne trezeam unul lângă celălalt asta nu însemna că suntem şi fericiţi”, a scris actorul pe contul său de Twitter. Rulli s-a mutat deja de acasă şi, ca să uite de probleme, a acceptat să apară într-o piesă de teatru şi în câteva episoade din „La Familia P-Luche”.

„Face totul ca să uite despărţirea de soţie. Este din ce în ce mai trist, deprimat şi nu are chef de viaţă. Poate că ar trebui să îşi refacă viaţa”, a declarat un apropiat al actorului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton