Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sebastián Rulli s-a accidentat pe platourile de filmare de la noua lui telenovelă

Sebastián Rulli s-a accidentat pe platourile de filmare de la noua lui telenovelă

de Redactia Tvmania

Actorul Sebastian Rulli filmează de zor la telenovela cu accente comice, „Papa a toda madre”, în care îi dă replica lui Maite Perroni.

Din păcate zilele acestea, el a suferit un mic accident pe platouri, unul hilar pentru colegii din jur, dar dureros pentru el. Sebastian se pregătea să iasă când s-a lovit la frunte de un extinctor pe care nu-l văzuse în faţa lui. Actorul în vârstă de 42 ani a primit imediat îngrijiri medicale, el imortalizând momentul pe Instagram: „O să rămân cu urme la sprânceană stângă după „Papa a toda madre””.

În telenovela „Papa a toda madre”, care este în prezent difuzată în Mexic, Sebastian îi dă viaţă lui Mauricio, un bărbat afemeiat, care decide să se căsătorească cu fiica unui milionar, însă, fix în ziua nunţii, apare o fetiţă de 7 ani, pe nume Anifer, care pretinde că este fiica lui. În urma probelor ADN, Mauricio descoperă că, într-adevăr, este tatăl ei şi mai mult că trebuie să aibă grijă de ea, având în vedere că mama micuţei este de negăsit. Mauricio cunoaşte dragostea adevărată când în persoana lui Renée (Maite Perroni), o femeie care îşi propune să-l facă bărbat de casă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton