Homepage  / Telenovele

Sebastian Rulli va avea rolul principal în noua versiune a celebrei telenovele „Și bogații plâng”

Sebastian Rulli va avea rolul principal în noua versiune a celebrei telenovele „Și bogații plâng”
5

de Ruxandra Dinca,

Actorul Sebastian Rulli a confirmat recent că va avea principalul rol masculin în noua producție „Și bogații plâng”, remake pregătit de Televisa după telenovela clasică din 1979, difuzată cu mare succes și la noi.

La 42 de ani de la premiera telenovelei mexicane „Și bogații plâng”, cu Veronica Castro și Rogelio Guerra în rolurile principale, Televisa pregătește o nouă variantă. Remake-ul va ajunge pe micile ecrane anul viitor, atât în Mexic, cât și în SUA. Iar zilele trecute, Sebastian Rulli a confirmat că el va avea rolul principal. 

„Sunt recunoscător companiei, vieții, lui Dumnezeu. Cred că a venit momentul să transform acest vis în realitate, căci nu am putut spune „nu” invitației. Este vorba de o producție care e iconică în istoria televiziunii și mai ales în Mexic. Mama se uita la televizor, mai ales la telenovela aceasta, așa că rolul acesta e ca un cadou pentru mama mea, pe care l-am avut mereu în cap”, a declarat, citat de revista People en Español, actorul de origine argentiniană.

Va interpreta un personaj complicat

În noua „Și bogații plâng”, Sebastian Rulli – iubitul altei telenoveliste celebre, Angelique Boyer – va avea rolul lui Luis Alberto Salvatierra. 

„Este un tip care a suferit foarte mult, care are nevoie de dragostea tatălui său, a familiei sale, dar care primește în schimb doar dispreț și răutate, pentru că toată lumea îl acuză de ceva ce s-a petrecut în trecut. Iar el nu știe cum să reacționeze în fața acestei situații. Are niște vicii care îi complică existența și mai mult, dar până la urmă apare cineva în viața lui care îl schimbă radical”, a creionat Sebastian Rulli (46 de ani) portretul personajului său.

În varianta clasică de la „Și bogații plâng”, rolul principal masculin a fost interpretat de regretatul actor mexican Rogelio Guerra (1936 – 2018), actor cu care Rulli însuși a avut ocazia să lucreze la filmările pentru „Spune-mi că ești a mea”, în original „Lo que la vida me robó”. Lansată în 2013 în Mexic, telenovela a fost difuzată cu mare succes și la noi, de Acasă. 

„Am avut șansa să lucrez cu el, ultimul său rol a fost chiar cel din „Spune-mi că ești a mea” și am ajuns să-i port un mare respect. A fost o persoană specială, un coleg deosebit, iar acum, să pot să fiu în locul lui, în această poveste, este un lucru care mă umple de emoție, mândrie și fericire”, a explicat Sebastian Rulli.

sebastian-rulli-241246374_400474741437830_4610108374340690771_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Și bogații plâng”, primul hit la nivel internațional 

„Los ricos también lloran”, tradusă la noi „Și bogații plâng” a făcut istorie în televiziune, în Mexic, transformându-i pe protagoniștii Veronica Castro și Rogelio Guerra în mari vedete ale țării. Din distribuție a făcut parte, de asemenea, și regretata Edith González (1964 – 2019): cariera acesteia a fost impulsionată de rolul din „Și bogații plâng”.

Dar succesul acestui serial-fenomen nu s-a limitat la Mexic, ci a trecut dincolo de granițele țării, titlul fiind prima telenovelă difuzată cu mare succes nu doar în America Latină, ci în toată lumea (inclusiv Italia, Rusia, Portugalia). Atunci, în 1979, cu „Și bogații plâng”, a început moda telenovelelor, de fapt.

În 1995, producția a fost adaptată sub titlul „María la del Barrio”, altă telenovelă celebră, difuzată și la noi cu numele „Sărmana Maria”, cu Thalia și Fernando Colunga în rolurile principale.

Cum va fi noul „Și bogații plâng”

În varianta pe care Televisa o pregătește pentru anul viitor, Mariana va fi o tânără deșteaptă și modestă, care ajunge din întâmplare să-i salveze viața lui Don Alberto, un puternic om de afaceri, proprietarul celei mai mari companii din Mexic. 

Recunoscător, Don Alberto îi oferă Marianei un loc de muncă și, totodată, șansa de a avea o viață mai bună. Dar viața fetei se schimbă după ce îl cunoaște pe Luis Alberto (Rulli), fiul și moștenitorul lui Don Alberto, un tip arogant, dependent de jocurile de noroc, care se ceartă întruna cu tatăl său. 

Producătorii noii versiuni „Și bogații plâng” nu au anunțat încă oficial cine va avea rolul principal feminin, dar zvonurile vorbesc că are șanse mari să îi fie parteneră lui Rulli actrița Claudia Martin () – telespectatorii români o știu din „Chemarea destinului” („Un camino hacia el destino”), „Fără privirea ta” („Sin tu mirada”) și „Suflete pierdute” („Amar a muerte”). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton