Homepage  / Vedete

Sebastian şi Angelique au sărbătorit un an de relaţie

Sebastian şi Angelique au sărbătorit un an de relaţie

de Redactia Tvmania

Angelique Boyer (27 de ani) şi Sebastian Rulli (40 de ani) sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată la un de relaţie, pe care l-au împlinit pe 22 septembrie. „Azi nu sărbătoresc visul de a fi împlinit un an, ci un an în care mi s-au îndeplinit multe vise”, a scris Sebastian pe un cont de socializare.

12002049_1063463850338702_1222907765125267795_n

În ultimele săptămâni, cei doi au fost plecaţi în vacanţă în Europa, atât în Spania, la Malaga, unde au vizitat familia lui Sebastian Rulli, dar şi în Franţa.

„Plec din Spania şi mă declar fanul numărul unul al celei mai frumoase familii pe care am cunoscut-o în viaţa mea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat ocazia să vă cunosc”, a zis Angelique, după ce a petrecut mai mult timp alături de părinţii lui Sebastian. În Franţa, cei doi au asistat la nuna fratelui lui Angelique, Armaund.

Într-un interviu acordat celor de la tvynovelas.com/mx, cei doi actori (care au făcut pereche în „Teresa” şi „Spune-mi că eşti a mea!”) au povestit cum s-au simţit în Europa: „Am fost înconjurat de multă dragoste, de familie, de fiul meu (n.r. – Santiago, rezultat în urma mariajului cu Cecilia Galliano) şi de iubita mea. De asemenea, ne-au abordat şi fanii când ne-au văzut şi mi-a făcut plăcere să stau de vorbă cu ei. Acest lucru m-a făcut pe deplin fericit”, a spus Sebasian.

Iar Angelique a adăugat: „Am petrecut foarte frumos. Am fost în Estepona, Malaga şi am descoperit un loc magic. M-am îndrăgostit de chiringuitos, barurile de pe plajă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton