Homepage  / Cinema

Sebastian Stan și Renate Reinsve vor juca în thrillerul „A Different Man”

Sebastian Stan și Renate Reinsve vor juca în thrillerul „A Different Man”

de Andreea Hentea,

Sebastian Stan, pe care îl putem vedea în explozivul rol din miniseria „Pam & Tommy” (disponibilă pe Disney Plus) și Renate Reinsve, premiată la Cannes și nominalizată la BAFTA în anul 2021 pentru rolul din filmul „Cea mai rea fată din lume”, vor începe în curând filmările la viitorul thriller „A Different Man”, scrie deadline.com.

Alături de Sebastian Stan și Renate Reinsve, pe genericul viitorului thriller psihologic „A Different Man” se va regăsi și Adam Pearson („Under the Skin”). Filmul va fi regizat de Aaron Schimberg, care va scrie și scenariul. Acțiunea va fi plasată în jurul lui Edward, un paria aflat în căutarea unei noi vieți și a unui nou început. După ce trece printr-o operație de reconstrucție facială, el devine obsedat de actorul care îi joacă rolul într-o piesă inspirată din viața sa anterioară.

Actorul de origine română Sebastian Stan (care va împlini 40 de ani pe 13 august) va fi și producător executiv. Filmările la „A Different Man” vor începe luna viitoare. Sebastian Stan a primit recent numeroase aprecieri pentru intensitatea cu care l-a jucat pe rockerul Tommy Lee din miniseria „Pam & Tommy” (disponibilă pe platforma Disney Plus), în care Pamela Anderson este jucată de Lily James.

Sebastian Stan în timpul filmărilor pentru Pam & Tommy

Sebastian Stan a mai jucat recent, alături de Daisy Edgar Jones („Oameni normali”), în filmul „Fresh” (2022). Regizat de debutanta Mimi Cave, acesta parodiază obsesia modernă pentru întâlniri amoroase, introducând accente horror și suprarealiste în povestea unei tinere care încearcă să supraviețuiască poftelor neobișnuite ale noului ei iubit.

Renate Reinsve / foto: Profimedia

După ce filmul „Cea mai rea fată din lume” / „Verdens verste menneske” (2021) a transformat-o în vedetă, actrița norvegiană Renate Reinsve (34 de ani) urmează să lucreze la filmul „The Governesses”, alături de Lily-Rose Depp și de charismatica Jung Ho-yeon („Jocul calamarului”). Filmul, o ecranizare după romanul omonim al lui Anne Serre, va fi turnat în Spania și va urmări trei guvernante rebele care dau peste cap cu totul familia cuplului boem care le angajează.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton